HerNews.gr
Σχέσεις

Gossip Girl: 5 μαθήματα που μας δίδαξε η Blair Waldorf για τις σχέσεις

Η αγαπημένη μας Blair Waldorf  από το “Gossip Girl” πέρασε πολύ άσχημα για τον έρωτα της ζωής της. Τα πισωγυρίσματα ήταν αμέτρητα αλλά πάντα έβρισκε τον τρόπο να επιβιώνει. Όσο και αν αγαπούσε τον Chuck Bass. Ήταν η Blair και μας έμαθε πολλά από αυτόν τον δύσκολο έρωτα που έζησε. Ποια ειναι αυτά; 

Gossip Girl

#1 “Ακόμη και δε μπορούμε να είμαστε μαζί, δε σημαίνει πως δε σε αγαπάω”

Η αλήθεια είναι πως η αγάπη από μόνη την δεν αρκεί για να κρατήσει μια σχέση. Όσο δυνατά συναισθήματα και αν έχετε για κάποιον, δε σημαίνει πως είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Μπορεί να θέλετε εσείς να του δώσετε όλο τον κόσμο αλλά εκείνος να μην είναι έτοιμος να το διαχειριστεί…

#2 “Αξίζετε κάποιον που θα μετακινούσε βουνά για να σας έχει δίπλα του”

Δεν πρέπει να συμβιβάζεστε με τίποτα και για κανέναν. Ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά και δε σας αντιμετωπίζει απλά σαν όλες τις άλλες, δε θα σας κάνει ποτέ να αμφιβάλλετε για αυτό που νιώθει. Θα σας δώσει τον κόσμο ολόκληρο και θα κάνει τα πάντα για έναν σας χαμόγελο. 

#3 “Δεν χρειάζεστε έναν άντρα για να είστε ολοκληρωμένες”

Η Blair Waldorf από την αγαπημένη σε όλες μας σειρά “Gossip Girl” καταβάθος γνώριζε τι ήταν το σωστό. Και ας γυρνούσε πάντα στον Chuck Bass. Δεν έχανε ποτέ την ανεξαρτησία της και φυσικά την έντονη προσωπικότητά της. Ήταν ολόκληρη από μόνη της.
Gossip Girl

#4 “Όπως βλέπεις, επιβίωσα και χωρίς εσένα”

Όσο και να σας πονάει ένας χωρισμός, στο τέλος των ημερών θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε.  Δεν ήρθε δα και το τέλος του κόσμου επειδή έφυγε εκείνος ο ένας που δεν σας εκτιμούσε.

#5 “Έχετε πίστη και αν τελικά δε λειτουργήσει, έχετε τους φίλους σας”

Θα κλάψετε, θα πονέσετε αλλά οι φίλοι σας θα σταθούν δίπλα σας. Θα ακούσουν ξανά και ξανά τα ίδια προβλήματα, το πόσο άσχημα σας συμπεριφέρθηκε…Στο τέλος όμως θα περάσει. Όλα περνάνε, αρκεί να έχετε τους φίλους στο πλευρά σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έχεις κολλήσει με την πρώην της σχέσης σου; Βρήκαμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις!

HerNewskl

7 τρόποι για να πεις “Σ’αγαπώ” .. χωρίς να το πεις

Her News b

Dating Apps: 3 βήματα προς την επιτυχία

Her News b