HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Αφήνει πίσω της το glazed donut style υιοθετώντας μια νέα τάση

H Hailey Bieber κυριαρχεί στις τάσεις ομορφιάς σήμερα, αφού τόσο τα νύχια της, όσο και τα μαλλιά και το μακιγιάζ της αποτελούν σημείο αναφοράς και έμπνευσης πληθώρα γυναικών. Το γνωστό μοντέλο έκανε τη μεγάλη έκπληξη του καλοκαιριού στις τάσεις του manicure επαναφέροντας κάτι ήδη αγαπημένο στο προσκήνιο και δίνοντας το όνομα από το αγαπημένο της γλυκό.

Hailey Bieber: Αφήνει πίσω της το Glazed Donut style υιοθετώντας μια νέα τάση

Τα Glazed-Donut nails έκλεψαν τις εντυπώσεις, κυριάρχησαν και συνεχίζουν να κυριαρχούν και το φθινόπωρο στον κόσμο του manicure.

Η Hailey Bieber δεν έμεινε εκεί. Συνέχιζε να δημιουργεί τάσεις με χτενίσματα και μακιγιάζ και πραγματικά είναι ασταμάτητη. Τώρα μιας που έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο και ο χειμώνας πλησιάζει, η Hailey Bieber έχει να μας κάνει μια νέα πρόταση, για να αφήσουμε σιγά σιγά πίσω μας τις ελαφρύτερες, φωτεινότερες αποχρώσεις στο μακιγιάζ μας και να υιοθετήσουμε πιο σκούρους και ψυχρούς τόνους.

Ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε το δαμασκηνί χρώμα στα χείλη σας. Αυτή τη μωβ αποχρωση που έχει τόνους σκούρου κόκκινου, αλλά είναι κατά βάση μωβ σκούρο. Η τέλεια ιδέα τόσο για τα μάτια, όσο και για τα χείλη και τα νύχια.

Η Hailey Bieber και το δαμασκηνί κραγιόν

Η Hailey Bieber έχει λατρέψει και προωθεί πολύ το δαμασκηνί χρώμα στα χείλη της μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα άκρως φθινοπωρινό μακιγιάζ, το οποίο, ωστόσο είχε και κάποιες νότες καλοκαιριού με αρκετή λάμψη μέσα σε αυτό. Tο διάσημο μοντέλο φαίνεται πως δεν αποχωρίζεται ποτέ, όπως φαίνεται τη λάμψη στο μακιγιάζ, με αποτέλεσμα τόσο τα ζυγωματικά της, όσο και τα χείλη και τα μάτια της ήταν λαμπερά και τονισμένα απαλά με προϊόντα σε κρεμώδη μορφή.

Για να απογειώσετε το δαμασκηνί κραγιόν σας, πριν το εφαρμόσετε πάνω στα χείλη φροντίστε να τα ενυδατώσετε καλά και να κάνετε ένα σκραμπ, ώστε να τα καθαρίσετε από τα νεκρά κύτταρα και την ξηρότητα.

Το φθινοπωρινό μακιγιάζ της απογείωσε το μαύρο μανικιούρ της, trend του φετινού φθινοπώρου, με την Bieber να φαίνεται πια πως αφήνει πίσω της το Glazed-Donut; Πολύ πιθανό.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Serum ματιών: Το χρησιμοποιείς σωστά;

Her News

Boyfriend bob: Το καρέ της Kaia Gerber είναι η τέλεια επιλογή για τον χειμώνα

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το πιο στυλάτο χριστουγεννιάτικο φόρεμα της χρονιάς!

HerNewskl