HerNews.gr
Social News

Ιλένια Ουίλιαµς: “Μου λείπουν τα πάντα από τον πατέρα μου”

Δύσκολες στιγμές περνάει η Ιλένια Ουίλιαμς. Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ρόµπερτ Ουίλιαµς, αφού τώρα συνειδητοποιεί, η ίδια και η οικογένειά της, τη μεγάλη απώλεια του γνωστού τραγουδιστή, που έφυγε σε ηλικία 73 ετών.

Η ίδια μιλάει πρώτη φορά στο «S» των Παραπολιτικών για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλη η οικογένειά της.

«Αισθάνομαι περίεργα µε την απώλεια του πατέρα µου. Ανοίγει για µένα ένας καινούργιος κύκλος. Είμαστε μία πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτό το οφείλουμε σε εκείνον».

Η Ιλένια δεν δίστασε να μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και τη μάχη που έδινε µε τον καρκίνο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilenia Williams (@ileniawilliams)

«Ο πατέρας µου είχε καρκίνο στο πάγκρεας και πάλευε επτά μήνες. Περιμέναμε να γίνει το θαύµα, αλλά τελικώς δεν έγινε».

Η ίδια, μάλιστα, εξομολογήθηκε πόσο πολύ της λείπει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου λείπουν όλα από εκείνον. Μου λείπει εκείνος».

Τέλος, για πρώτη φορά αποκαλύπτει πού βρισκόταν την ώρα που έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή, αλλά και ποιος την ενημέρωσε για τον θάνατό του.

«Το περίμενα να γίνει. Όταν έμαθα ότι πέθανε, τραγουδούσα στη Μύκονο. Με πήρε τηλέφωνο ξημερώματα Κυριακής η αδελφή µου για να µου το πει και συνέχισα κανονικά τη δουλειά µου».

«Ήμουν συνειδητοποιημένη ότι θα γίνει, δεν έγινε ξαφνικά. Τώρα συνειδητοποιούμε τι έχει γίνει», καταλήγει συγκινημένη η Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο μεγάλος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή στις 21 Αυγούστου, σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο.

Τη δυσάρεστη είδηση είχε κάνει γνωστή η στενή φίλη του τραγουδιστή Μπέσυ Αργυράκη, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας:

«Αντίο αγαπημένε μου, μελωδέ της καρδιάς μου, Άγγελε επί της γης. Τώρα θα τραγουδάς από εκεί ψηλά κι εμείς θα σε ακούμε για πάντα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Μαροσούλης: Το πάρτι γενεθλίων του με την αφρόκρεμα της εγχώριας showbiz (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Σοφία Μαριόλα: Το “welcome back” στον Στράτο Τζώρτζογλου

Her News b

Νέο επεισόδιο στην κόντρα της Χέιλι Μπίμπερ και της Σελένα Γκόμεζ: Η σπόντα και η απάντηση μέσω TikTok

Her News