HerNews.gr
Ελλάδα

Μαρκέλα Πλούμη: Η αθλητρια πόλο που έγινε viral δηλώνει «Προσπαθώ να είμαι συνεπής ως προς τα 3 παιδιά μου, να μην τους στερήσω κάτι»

Η Μαρκέλα Πλούμη – Κατσουλάκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την μητρότητα και για στιγμή που τάιζε το 3 μηνών αγοράκι της, διακόπτοντας την προπόνηση με την ομάδα της, τον Α.Ο Χανίων.

Η αγάπη της για το πόλο και η αγάπη της για το παιδί της δεν απέτρεψαν την παίκτρια του Ν.Ο. Χανίων Μαρκέλα Πλούμη να αφοσιωθεί και στα δύο.

Η αθλήτρια τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media καθώς φωτογραφήθηκε στον πάγκο να ταΐζει των μερικών μηνών μωράκι της λίγο πριν βουτήξει στο νερό.

Η Μαρκέλα Πλούμη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα», γι΄αυτή την συγκινητική στιγμή, περνώντας παράλληλα ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα.

«Προσπαθώ να είμαι συνεπής ως προς τα 3 παιδιά μου, να μην τους στερήσω κάτι, για να μπορέσω να κάνω αυτό που θέλω. Προσπαθώ και τα συνδυάζω. Ούτως ή άλλως τα 2 μεγαλύτερα παιδιά βρίσκονται στον χώρο του κολυμβητηρίου και θέλω να τα συνδυάζω να πέφτουν τις ίδιες ώρες», ανέφερε αρχικά η αθλήτρια.

Για την ανταπόκριση του κόσμου όταν ανέβηκε η φωτογραφία που ταΐζει το μωράκι της, η Μαρκέλα Πλούμη είπε:

«Όταν είδα την φωτογραφία στο Facebook συγκινήθηκα. Όλες οι μαμάδες μπορεί να συγκινηθούν με μία ωραία εικόνα απλά δεν περίμενα ότι θα αρέσει τόσο πολύ αυτή η φωτογραφία».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επέτειος Πολυτεχνείου: Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

HerNews ka

Καιρός: Χειμώνας και την Παρασκευή – Χαμηλές θερμοκρασίες, μποφόρ και βροχές

Her News b

Αρκαλοχώρι: Το Μέγαρο Μαξίμου έστειλε διαδραστικούς πίνακες σε σχολείο που άνοιξε ξανά μετά τον σεισμό

Her News