HerNews.gr
Διεθνή

Meghan Markle: Νέο βιβλίο που την «καίει» – Η εμμονή της με την Kate Middletleton και η απαίσια συμπεριφορά της σε υπαλλήλους

Ο συγγραφέας Valentine Low παρουσιάζει μέσα από το νέο του βιβλίο στοιχεία για την μεγάλη κόντρα μεταξύ της Meghan Markle και της Kate Middleton.

Το βιβλίο ονομάζεται “Courties: The Hidden Power Behind The Crown”, όπου από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνουμε ότι κρύβει πολλά “μυστικά” και θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα.

Μέσα στο βιβλίο θα διαβάσουμε και για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το 2018 όπου η Kate κατά τη διάρκεια της πρόβας των φορεμάτων για τα bridsemaids, έβαλε τα κλάματα για τον γάμο της Meghan και του Harry.

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, η Meghan είχε δώσει τη πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Oprah Winfrey στην οποία είχε πει πως δεν ήταν εκείνη που έκανε την Kate να κλάψει αλλά το αντίθετο, εξηγώντας ότι η Middleton την είχε αντιμετωπίσει εχθρικά σχετικά με τα φορέματα. 

Επίσης σύμφωνα με τον Valentine Low η δούκισσα του Sussex, πίεζε το Παλάτι να βγάλει “στη φόρα” ειδήσεις που θα διέψευδαν την κόντρα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το βιβλίο όμως, το Παλάτι δεν ήθελε να δημιουργήσει κάποιο προηγούμενο ούτε να ξεκινήσει να σχολιάζει για προσωπικά ζητήματα των μελών της βασιλικής οικογένειας. “Αυτό έγινε ένα σημαντικό θέμα κόντρας ανάμεσα στη Meghan και τους συμβούλους της για θέματα επικοινωνίας”.

Ακόμα, στο βιβλίο θα διαβάσουμε ότι η Meghan περιφρονoύσε τις βασιλικές της υποχρεώσεις και φερόταν  απαίσια σε υπαλλήλους. Απειλούσε ακόμα και τον πρίγκιπα Harry ότι θα τον χωρίσει.

Πρώην μέλος του προσωπικού της υποστηρίζει ότι η δούκισσα του Sussex, ήταν «νάρκισσος κοινωνιοπαθής» που μηχανορραφούσε για την έξοδό της από το παλάτι από την αρχή.

Ο συγγραφέας του βιβλίου Valentine Low ήταν ο πρώτος δημοσιογράφος που  αποκάλυψε τις κατηγορίες για bullying  σε ανθρώπους του παλατιού από την Meghan Markle. Ήταν αυτός που το 2021 αποκάλυψε μέσω των Times του Λονδίνου ότι, τον καιρό που η Δούκισσα του Sussex ζούσε στο Παλάτι, έπειτα από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry τον Μάιο του 2018, είχε συχνά άσχημη συμπεριφορά  απέναντι στους βοηθούς, φτάνοντάς τους μάλιστα στο σημείο να ξεσπούν σε κλάματα.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει βιβλίο με τα απομνημονεύματά του

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Ορκίζεται να υπηρετήσει «όσο καλύτερα μπορεί» την πατρίδα

HerNews ka

Ρίκι Μάρτιν: Κινδυνεύει με φυλάκιση 50 ετών – Για αιμομιξία τον κατηγορεί ο ανιψιός του

Her News b