HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές, αυτή είναι η φυσική μου ωριμότητα»

Ο Κώστας Τσουρός και η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησαν την Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις που έχει με τους πρώην συζύγους της, για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται στα social media ενώ τραγουδά αποκλειστικά και για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι, δημιουργία του Φοίβου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό μιλώντας για πολλά αναφορικά την προσωπική της ζωή αλλά και την επαγγελματική. Φέτος η αγαπημένη όλων, τραγουδίστρια θα εμφανίζεται στη σκηνή του «Ακτή Πειραιώς» μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο από την 21η Οκτώβρη.

«Με τον Γιώργο κάναμε μεγάλη περιοδεία μαζί το  καλοκαίρι του 2021 και είμαι και πολύ χαρούμενη γιατί ήταν και η πρώτη του περιοδεία» ανέφερε.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην έκθεση ζωγραφικής που έκανε η κόρη της στην Μύκονο όπου και συναντήθηκε με τον πρώτο της σύζυγό.

«Κρατάω καλή σχέση με τους πρώην συζύγους, αλλά και με τις σχέσεις μου, εάν υπάρχει έδαφος επικοινωνίας. Και με τον Ανδρέα Φουστάνο, είμαστε φίλοι, δύο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε» εξήγησε.

Αναφέρει πως οι κόρες της, της γνωρίζουν τις σχέσεις τους. «Εάν είναι καλά παιδιά τα πάμε καλά, αν δεν είναι ευτυχισμένες παίρνω το νόμο στα χέρια μου» λέει χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενη για το αν προβάλλει την προσωπική της ζωή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά πως θα το κάνει μονάχα εάν είναι να προβάλλει τη δουλειά της.

«Δεν θέλω να βγάλω φωτογραφία με έναν άνθρωπο και να την “ανεβάσω” δεν το θεωρώ σωστό για εμένα» συμπληρώνει.

Σχετικά με τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται εξηγεί πως εκείνο που την ενδιαφέρει είναι να αποτελεί για τον κόσμο μια «ωραία καλλιτέχνις».

«Επειδή παντρεύτηκα τον Ανδρέα Φουστάνο, νομίζουν ότι έκατσα πάρα πολλές ώρες στο χειρουργικό του κρεβάτι. Ως ένα σημείο το κατανοώ ως ανοησία, στην οποία δεν δίνω σημασία» δηλώνει.

Και συνεχίζει αναφέροντας πως όταν το σχόλιο είναι κακοπροαίρετο, το σβήνει και μπλοκάρει τον χρήστη. «Αφού δεν σου αρέσει που με βλέπεις, σε βοηθάω μια ώρα αρχύτερα» προσθέτει.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στο βίντεο όπου ένας πολύ γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ Nicholas Galitzine, πρωταγωνιστής γνωστής σειράς, χόρευε το κομμάτι «Δεν θέλω τέτοιους φίλους».

«Το έκανα repost και μετά μου έστειλε μήνυμα ότι είμαι πολύ αγαπητή στην οικογένειά του» αποκαλύπτει.

Ολοκληρώνοντας, η τραγουδίστρια αποκάλυψε και τον τίτλο του νέου της κομματιού, δημιουργία του Φοίβου, που ονομάζεται «Περηφάνια μόνο», για το οποίο δηλώνει πολύ ευτυχής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκαλύπτει τον λόγο που “εγκατέλειψε” την παρουσίαση της Eurovision

HerNews ka

Adele: Το απόλυτο μουσικό γεγονός έρχεται στον ALPHA

Her News b

Ξένια- Rec για Ουκρανία: “Εμείς βιώνουμε τον πόλεμο τα τελευταία 8 χρόνια”

HerNewskl