HerNews.gr
Ελλάδα

Θέμης Αδαμαντίδης: Πένθος για τον τραγουδιστή – Πέθανε η μητέρα του

Δύσκολες ώρες περνά ο Θέμης Αδαμαντίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας.

Ο Κούγιας ενημέρωσε τα Μέσα πως το προγραμματισμένο δικαστήριο με τη Βαρβάρα Κίρκη, αναβάλλεται εξαιτίας της δυσάρεστης αυτής εξέλιξης για τον γνωστό τραγουδιστή.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει:

«Το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Αδαμαντίδη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, πράξη για την οποίαν ο κ Αδαμαντίδης ουδέποτε έχει δεχθεί ότι διέπραξε, θα αναβληθεί λόγω θανάτου της μητέρας του.

Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του».

Την αναβολή της δίκης αναμένεται να ζητήσει και ο δικηγόρος της Βαρβάρας Κίρκη.

Υπενθυμίζεται πως, στις αρχές του Ιουλίου, ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη στο Αυτόφωρο, έπειτα από μήνυση της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη. O κ. Αδαμαντίδης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και απλής εξύβρισης.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που αναβάλλεται η δίκη του γνωστού τραγουδιστή. Τον Ιούλιο η δίκη αναβλήθηκε ξανά λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, Αλέξη Κούγια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Είναι μικρή πόλη και είναι ντροπιαστικό» – Συγκλονίζει θύμα του μαζικού revenge porn στην Πάτρα

Her News

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Εύβοια – Αισθητός και στην Αττική

Her News

«Έφυγε» από τη ζωή ο εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς

HerNews ka