HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

GNTM 5: Οι 21 κοπέλες που μπήκαν μέσα στο σπίτι και τα “παρατράγουδα”

Το βράδυ της Τρίτης τα 41 κορίτσια που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή του GNTM 5 και να περάσουν στο βootcamp, κλήθηκαν στην πρώτη τους φωτογράφιση με στόχο… το σπίτι του τηλεοπτικού show του STAR. 

Όμως μόνο 21 κοπέλες κατάφεραν να κερδίσουν τους κριτές. Η φωτογράφηση είχε αρκετά sexy  θεματολογία, με ιδιαίτερα αξεσουάρ και styling.

GNTM 5: Είδαμε ακόμη και την άφιξη της Μαίρη Βυτινάρος η οποία γνώρισε τις υποψήφιες και ήταν δίπλα τους στην πρώτη δοκιμασία.

Η Ελληνοαυστραλή καλλονή, που μετρά συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, θα είχε τον ρόλο της model instructor.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε επίσης ότι η Κάτια είναι εκείνη που παίρνει το Golden Pass που σημαίνει ότι αυτομάτως μπαίνει μέσα στο σπίτι. Παρόλα αυτά φωτογραφήθηκε και δικαίωσε τους κριτές για την επιλογή τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATYA (@katya_kizima)

Μαζί με την Κάτια μόνο 20 κοπέλες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του reality και αυτό δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση σε κάποιες.

 Συγκεκριμένα η 21χρονη Έβελυ όταν της ανακοινώθηκε ότι δεν τα κατάφερε, ξέσπασε σε λυγμούς σε σημείο που η Βίκυ Καγιά ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου της παραγωγής.

Τα μοντέλα που κατάφεραν να περάσουν στο σπίτι είναι του GNTM5:

Γιέβα, Αλεξία Κ., Μύρια, Κατερίνα, Δέσποινα, Νικόλ, Μαρία, Εβελίνα, Γρηγοριάνα, Κάτια, Μάρα, Τζούλια, Μαρίτα, Άννα, Κότυ, Έλενα, Βικτώρια, Μικαέλα, Αλεξία Τ., Ζωή και Έφη. 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Παπαρίζου: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος»

HerNews ka

ΕΡΤ Backstage: Δείτε ποια θα είναι η νέα παρουσιάστρια της εκπομπής

HerNews ka

Έφη Σαρρή: «Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια»

Her News