HerNews.gr
Ελλάδα

Κόρινθος: Ζωή εφιάλτης για την 28χρονη – Πήγε μεθυσμένος και αποφασισμένος να τη σκοτώσει για… τον νονό!

Μία από τις πιο συγκλονιστικές υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας και βιασμού είναι ο ξυλοδαρμός και η σεξουαλική κακοποίηση της 28χρονης από την Αλμυρή Κορίνθου με δράστη τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και μια κόρη. Πήγε μεθυσμένος και αποφασισμένος να τη σκοτώσει για… τον νονό!

Η νεαρή γυναίκα είχε πέσει θύμα του βίαιου χαρακτήρα του – τότε – συζύγου της, με αποκορύφωμα την φρικιαστική πράξη του την περασμένη εβδομάδα.

Ο δράστης πήγε από το πατρικό σπίτι της 28χρονης στην Αλμυρή, την ανάγκασε να μπει στο αμάξι του, την έσυρε στις ερημιές, την έβαλε με τη βία και γδυθεί, της άναψε φωτιά στα μαλλιά με τον αναπτήρα και στο τέλος την πήγε στο σπίτι των γονιών του, όπου τη βίασε και την ξυλοφόρτωσε.

Η δικηγόρος του θύματος τονίζει πως ο δράστης πήγε στο σπίτι της 28χρονης αποφασισμένος για καβγά και μάλιστα ήταν μεθυσμένος.

«Ήταν εκτός ελέγχου», υποστηρίζει η νεαρή γυναίκα. Αιτία του… αμόκ ήταν τα βαφτίσια της κόρης τους. Η 28χρονη αποφάσισε για νονό τον αδερφό της, ο οποίος την είχε παροτρύνει να εγκαταλείψει τον δράστη γιατί είχε δει το θύμα χτυπημένο. Από την πλευρά του, ο δράστης εξοργίστηκε με την επιλογή και πήγε αποφασισμένος να την κακοποιήσει, με την ίδια να δηλώνει πως ήθελε να την σκοτώσει.

«Θα ήμουν η επόμενη υπόθεση γυναικοκτονίας»

«Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό. Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο, με έβγαλε έξω και επειδή αρνήθηκα να βγάλω τα ρούχα μου, έκαψε με τον αναπτήρα το τριχωτό της κεφαλής μου και συνέχισε να με χτυπάει με γροθιές», περιέγραψε η 28χρονη μέσω της συνηγόρου της,

Της είχε στήσει καρτέρι

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας και μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

Γυμνή και απροστάτευτη όπως ήταν η άτυχη γυναίκα, την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου την βίασε και την έδιωξε κακήν κακώς.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Υποχωρεί η κακοκαιρία – Επιμένουν βροχές και καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα

Her News b

Κάτια Δανδουλάκη για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Δεν υπάρχει κοινό σημείο πλεύσης”

Her News b

Τέμπη: «Η μυρωδιά της καμένης σάρκας μας στοιχειώνει ακόμα» – Συγκλονίζει μαρτυρία εθελοντή διασώστη

HerNews ka