HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κώστας Τσουρός: “Τι έπαθε η Δούκισσα για να στείλετε μηνύματα στήριξης;”

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Κώστας Τσουρός, όταν σχολιάστηκαν, στη διάρκεια της εκπομπής «Mega Καλημέρα», οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού, μετά την αποχώρηση από το «Πρωινό».

Η παρουσιάστρια σε δηλώσεις της ευχαρίστησε τον κόσμο, αλλά και τους πρώην συνεργάτες της, για τα μήνυμα συμπαράστασης που έλαβε.

«Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσουμε μία τόσο σοβαρή απόφαση» ανέφερε αρχικά.

«Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έλαβα χιλιάδες μηνύματα. Τα είχα ανάγκη. Ευχαριστώ τους συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν», συμπλήρωσε.

Κώστας Τσουρός: Ούτε για το αν παραμένει στο κανάλι δεν απάντησε

Με αφορμη αυτές τις δηλώσεις, ο Κώστας Τσουρός διερωτήθηκε τι έπαθε η Δούκισσα Νομικού, ώστε να της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Ειδικότερα, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Συγγνώμη ρε παιδιά, ούτε για το αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 δεν απάντησε, που το έγραψε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ότι “παραμένει στην οικογένειά μας”» και συνέχισε ρωτώντας: «Τι έπαθε για να της στείλετε μηνύματα συμπαράστασης;».

Ελεονώρα Μελέτη: Όταν έχεις προσωπική επαφή με κάποιον δεν είναι κακό να πεις ότι τον σκέφτεσαι

Τη δική της απάντηση έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη στον Κώστα Τσουρό, λέγοντας πως και η ίδια επικοινώνησε με τη Δούκισσα Νομικού.

«Κι εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτούς. Συγγνώμη ρε παιδιά όταν έχεις πάει και μια φορά στο σπίτι της, έχεις και μια προσωπική επαφή και ξέρω ότι μπορεί να περνάει μια περίοδο δύσκολη, είτε στα επαγγελματικά της είτε στα προσωπικά της, θα της στείλω ένα μήνυμα να της πω “σε σκέφτομαι, κάνε υπομονή, θα περάσει κι αυτό”. Δεν είναι κακό» τόνισε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τον μήνα βάφτισης των διδύμων!

Her News b

Ηλίας Κωνσταντίνου: «Με την Εύη Βατίδου γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

HerNews ka

Γενέθλια για τη μητέρα της Ελένης Μενεγάκη: Οι αναφορές σε εκείνη & το απίστευτο δέσιμο

HerNews ka