HerNews.gr
Social News Συνεντεύξεις

Μαρία Κορινθίου: «Είπαν ψέματα ότι πίνω φάρμακα για να χάσω κιλά»

Με ανανεωμένη εμφάνιση βγήκε η Μαρία Κορινθίου στον αέρα του ANT1, στην εκπομπή «Το πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χρησιμοποιήσει φάρμακα, ενώ όπως είπε έχει κινήσει τις ανάλογες νομικές διαδικασίες.

Μαρία Κορινθίου: Δεν λέω πόσα κιλά έχω χάσει, όμως πήγα σε διατροφολόγο

«Δε λέω πόσα κιλά έχω χάσει, αλλά έχασα πολλά. Δε λέω γιατί βγήκαν και είπαν πάλι στο διαδίκτυο ότι πίνω κάτι πόσιμα και κάτι φάρμακα για να χάσω κιλά. Φυσικά και δεν ισχύει. Έχουμε πάει δικαστικώς, έχουμε κάνει αγωγές. Τώρα ανοίξαμε την υπόθεση. Πρέπει να είναι ξένοι αυτοί που συνεργάζονται με άτομα εδώ» είπε η ηθοποιός στον Γιώργο Λιάγκα.

Αναφερόμενη στο πώς πήρε την απόφαση, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Εγώ τα κιλά τα έχασα ανεβαίνοντας μια μέρα στη ζυγαριά γιατί αισθανόμουν ένα φορτίο τοξικότητας. Ανέβηκα στη ζυγαριά που δεν ανέβαινα και λέω, “Θεέ μου, τι έχεις κάνει στον εαυτό σου”. Πήγα σε διατροφολόγο. Τα πολλά κιλά τα έχασα σε 2.5 μήνες» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Κορινθίου.

 

«Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στον στόχο μου που δεν δυσκολεύτηκα. Δεν πείνασα. Μαγείρευα κανονικά για τους άλλους», τόνισε όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη.

«Όταν περιβάλλεσαι από τοξικότητα, το φαγητό λειτουργεί σαν άμυνα»

Για τους ψυχολογικούς λόγους που την ώθησαν στο να φροντίσει τον εαυτό της αναφέρθηκε η Μαρία Κορινθίου. Όπως είπε, όταν περιβάλλεσαι από τοξικότητα και ψυχολογικά δεν είσαι καλά, το φαγητό λειτουργεί σαν άμυνα. «Έκανα συμφωνία και είπα πως θέλω μακριά από τη ζωή μου τους ανθρώπους που δεν με ευχαριστούν. Κάνω έναν τύπο διαλογισμού για να τα καταφέρω», συμπλήρωσε η Μαρία Κορινθίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Instagram: Οι μπαμπάδες celebrities γιορτάζουν με τα παιδιά τους

Her News

Γιώργος Μαζωνάκης: Μπορεί να τελείωσαν οι εμφανίσεις του, τα post του στο Instagram όμως δεν τελειώνουν ποτέ!

HerNews ka

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η ανάρτηση του με φουστανέλα στο instagram

Her News