HerNews.gr
Social News Διεθνή

Μαρία Σαράποβα: Στην Ελλάδα η διάσημη τενίστρια

Στην Ελλάδα βρίσκεται η κορυφαία τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, για να περάσει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, όπως δήλωσε με δημοσίευσή της στο Instagram.

Η καταξιωμένη αθλήτρια, γνωστοποίησε πως περνά τις τελευταίες καλοκαιρινές της διακοπές στη χώρα μας. Μαζί της, το μόλις λίγων μηνών παιδί της.

Με μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο, η Ρωσίδα Μαρία Σαράποβα απαθανάτισε το ελληνικό τοπίο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μαρία Σαράποβα: «Πιάνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές ακτίνες»

«Πιάνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές ακτίνες στην Ελλάδα. Στην τελευταία φωτογραφία πάντα στο καθήκον ως μαμά, ακόμα και μέσα στις σπηλιές και με χαμηλή μπαταρία» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Μαρία Σαράποβα δεν αποκάλυψε πού βρίσκεται για διακοπές. Ωστόσο δείχνει να το απολαμβάνει.

Η Μαρία Σαράποβα, ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, του Θίοντορ, φέτος τον Ιούλιο. Μέσω Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία του νεογέννητου παιδιού της, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

«Το πιο όμορφο, προκλητικό και ικανοποιητικό δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει η μικρή μας οικογένεια» είχε γράψει η Ρωσίδα τενίστρια. Η αθλήτρια είναι αρραβωνιασμένη με τον Βρετανό επιχειρηματία Αλεξάντερ Τζιλκς.

Η Μαρία Σαράποβα άφησε το τένις το 2020, όταν θέλησε να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό της, με τον οποίο έγινε ζευγάρι δύο χρόνια νωρίτερα, το 2018. Είναι πέντε φορές πρωταθλήτρια Grand Slam. Συνηθίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Όμως, δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ευχάριστα νέα.

Έτσι είχε ανακοινώσει και τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της. Με αφορμή τα γενέθλιά της δημοσίευσε φωτογραφία της με μαγιό. Εκεί άφησε να φανεί η φουσκωμένη της κοιλιά. «Το να τρώω τούρτα γενεθλίων για δύο ήταν πάντα το φόρτε μου», έγραφε τότε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δημοσίευσε το πιο γλυκό βίντεο με τον γιo του στη θάλασσα

HerNews ka

Χιου Τζάκμαν: Η εγκατάλειψη από τη μητέρα του σε ηλικία 8 ετών & η ψυχοθεραπεία

Her News b

Πάρις Χίλτον: Απαντά στις τραγικές κριτικές για το «μεγάλο κεφάλι» του γιού της

HerNews ka