HerNews.gr
Διεθνή

Ο Μπραντ Πιτ αντεπιτίθεται: “Η Αντζελίνα επαναλαμβάνει τα ίδια ψεύδη”

Τον γύρο του κόσμου έκανε εχθές η είδηση ότι η Αντζελίνα Τζολί κατήγγειλε τον Μπραντ Πιτ για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα, στην καταγγελία αναφέρθηκε πως ηθοποιός να «προσπάθησε να πνίξει» ένα από τα παιδιά, ενώ «άρπαξε» την Αντζελίνα από το κεφάλι στη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης το 2016.

«Κάποια στιγμή, έριξε μπύρα στην Τζολί. Σε άλλη στιγμή, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά», αναφέρουν επίσης τα έγγραφα.

Την υπόθεση είχαν ερευνήσει τότε οι αμερικανικές αρχές και ο Μπραντ Πιτ είχε απαλλαχθεί απο τις κατηγορίες.

Ωστόσο η Τζολί επανήλθε με νέες αποκαλύψεις για εκείνη την ημέρα και πιέζει τις αρχές να κυνηγήσουν τον πρώην σύζυγο της. 

Εκπρόσωπος Μπραντ Πιτ: Η Αντζελίνα ψεύδεται όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει

Φυσικά, ο Μπραντ Πιτ δεν άφησε αναπάντητη την καταγγελία και πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση. Πιο αναλυτικά, ο νόμιμος εκπρόσωπος του διεθνούς φήμης ηθοποιού υπογράμμισε πως πρόκειται για ψεύδη, συμπληρώνοντας πως καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγω ταξίδι.

«Η Τζολί συνεχίζει να αναμασά, να αναθεωρεί και να ξαναφαντάζεται την περιγραφή ενός γεγονός που έγινε πριν από 6 χρόνια. Προσθέτει εντελώς ψευδείς πληροφορίες κάθε φορά που αποτυγχάνει να πάρει αυτό που θέλει. Η ιστορία της εξελίσσεται συνεχώς» είπε εκπρόσωπος του Μπραντ Πιτ στο Hollywood Reporter.

Αποξενωμένος από τα παιδιά του ο Μπραντ Πιτ

Πριν πάρει θέση ο νόμιμος εκπρόσωπος, σύμφωνα με το TMZ, πηγές από το περιβάλλον του Πιτ ανέφεραν ότι: «Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται σε μια εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Μπραντ Πιτ. Επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που έκανε εδώ και χρόνια. Ισχυρισμούς που έχουν καταρρεύσει από τις αρχές. Οι επανειλημμένες προσπάθειες της Αντζελίνα να “ζωγραφίσει” τον Μπραντ ως κακοποιό παιδιών έχουν προκαλέσει ακραίο αντίκτυπο στα παιδιά τους. Τα παιδιά τώρα είναι εντελώς αποξενωμένα από τον πατέρα τους».

Άλλες πηγές τόνισαν ότι: «Ο Μπραντ έχει τώρα μια περιορισμένη και τεταμένη σχέση με τα παιδιά, λόγω αυτής της “εκστρατείας” αποξένωσης».

Οι πηγές λένε ότι είναι ξεκάθαρο πως «το μόνο που θέλει η Αντζελίνα είναι να εκδικηθεί τον Μπραντ» και ότι «έχει δηλητηριάσει τα παιδιά εναντίον του Μπραντ», σε σημείο που έχει ελάχιστη έως καθόλου σχέση με κανένα από αυτά και τα θύματα είναι όλη η οικογένεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σακίρα: Νέες κατηγορίες εις βάρος της για φορολογική απάτη – Ο εισαγγελέας ζητά ποινή φυλάκισης

Her News

Κιάνου Ριβς: Δέχτηκε πρόταση γάμου από θαυμάστρια – Η αφοπλιστική απάντησή του

Her News

Πρίγκιπας Χάρι: Απορρίφθηκαν από το δικαστήριο οι ισχυρισμοί του εναντίον Βρετανού εκδότη ότι του χάκαρε το τηλέφωνο

HerNews ka