HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια, ετοιμάζω μήνυση»

Μαρία Ιωαννίδου-hernews

Τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Η ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» & τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου. Αναφέρθηκε στον Φρέντυ Γερμανό, στη Ναταλία Γερμανού και στη μήνυση που ετοιμάζει στη Google για τα 15 χρόνια που της πρόσθεσε ηλικιακά.

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία δεν θα έχει αντίρρηση για το βιβλίο. Είναι η ζωή μας»

«Έχω φωτογραφικό υλικό και από τη Ναταλία. Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει «μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;» Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει. Αυτό μόνο» ανέφερε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Ο χρόνος με περιποιείται»

Όσον αφορά στον χρόνο που περνάει, η ηθοποιός και χορεύτρια είπε: «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια».

Μιλώντας για τη μήνυση που ετοιμάζει στη Google: «Είμαι γενικώς αμελής, όμως θα κάνω τη μήνυση. Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι “η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο”».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαύρο Ρόδο: Η νέα δραματική σειρά του Mega που έρχεται αυτό το φθινόπωρο

Her News b

«Φως στο Τούνελ»: Ο βιαστής με το τατουάζ και ο όρκος σιωπής που ζήτησε θύμα δολοφονίας

Her News

Φώτης Σεργουλόπουλος: Απασφάλισε για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

HerNews ka