HerNews.gr
Διεθνή

Dahmer Netflix: Έβαν Πίτερς «Ήταν ο πιο σκληρός ρόλος που έχω αναλάβει ποτέ στη ζωή μου»

Το Dahmer είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού για την ιστορία και την φρικαλεότητα των εγκλημάτων που παρουσιάζει.

 Σε σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφουν ο Ράιαν Μέρφι και ο Ίαν Μπρέναν, ενώ τον Dahmer, τον άνδρα που κρυβόταν πίσω από τις δολοφονίες ομοφυλόφιλων και μαύρων κυρίως ανδρών και νεαρών αγοριών κατά το 1978 έως το 1991, υποδύεται ο Έβαν Πίτερς.

Ο ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο Netflix και κατέθεσε την εμπειρία του ως… Τζέφρι Ντάμερ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του, ήταν ο πιο σκληρός ρόλος που έχει αναλάβει ποτέ στη ζωή του.

Η πρώτη συμβουλή που του έδωσε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ράιαν Μέρφι, όπως αποκάλυψε, ήταν να παρακολουθήσει τη συνέντευξη που έδωσε ο πραγματικός Dahmer στον Στόουν Φίλιπς.  Προκειμένου να μελετήσει τον χαρακτήρα, τις κινήσεις και την ψυχοσύνθεσή του.

Έπειτα αυτό που έκανε ήταν να διαβάσει πολλές βιογραφίες του, αλλά και την έκθεση της αστυνομίας, ενώ κατάφερε να εντοπίσει επίσης την ομολογία του Dahmer το 1992, καθώς και μια μαγνητοφώνηση, στην οποία μιλάει σε έναν ψυχολόγο/ντετέκτιβ.

«Ήταν συγκλονιστικό που συνέβησαν όλα αυτά. Ένιωσα σημαντικό να σεβαστούμε τα θύματα, τις οικογένειές τους και να προσπαθήσουμε να πούμε την ιστορία όσο πιο αυθεντικά γίνεται», θυμάται ο Έβαν Πίτερς.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον ηθοποιό, όταν ήρθε η ώρα να υποδυθεί τον Dahmer μπροστά στον φακό. 

«Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Ήταν το πιο σκληρό πράγμα που μου έχει ζητηθεί να κάνω στην καριέρα μου», τόνισε.

«Ειλικρινά, φοβόμουν πάρα πολύ για όλα αυτά τα πράγματα που έκανε και βούτηξα σε αυτό. Η προσπάθειά μου να αφοσιωθώ σε αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα σε ολόκληρη τη ζωή μου. Ήθελα να είμαι αυθεντικός», υπογράμμισε έπειτα.

Επίσης είπε πως για να καταφέρει να μπει στον ρόλο του και να ενσαρκωθεί  με τον ήρωά του, «έπρεπε να πάει σε πραγματικά “σκοτεινά” μέρη και να μείνει εκεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα».


Αν δεν ήταν εκεί το συνεργείο της παραγωγής, ο Πίτερς αναφέρει πως θα «ένιωθε πολύ εκτεθειμένος» και μάλιστα, ίσως ένιωθε πως βρίσκεται σε κίνδυνο ψυχικά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna – A$AP Rocky: Καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι!

HerNews ka

Angus Cloud: Η μητέρα του αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ημέρα που τον βρήκε νεκρό από υπερβολική δόση ναρκωτικών

HerNews ka

Rihanna: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά τη γέννηση του γιου της

HerNewskl