HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor All Star: Οι πρώτοι παίκτες που δέχτηκαν την πρόταση

Φέτος το Survivor θα είναι για ακόμη μια φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά θα είναι «Survivor… All Star».

Ο Γρηγόρης Μπάκας το πρωί της Παρασκευής ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού τους πρώτους 8 παίκτες που είπαν το «ναι» για το Survivor All Star και θα πάνε για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Οι παίκτες που δέχτηκαν είναι: Ο Αλέξης Παππάς, ο Τζέιμς Καφετζής, ο νικητής Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης που έφυγε άδοξα από το ριάλιτι λόγω τραυματισμού, η νικήτρια του survivor 2 Κατερίνα Δαλάκα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Εύη Σαλταφερίδου και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι φήμες ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρίσκεται στο Survivor All Star δεν ισχύουν, καθώς τις διέψευσε ο ίδιος ο Ντάνος λέγοντας πως: «Έχω δει την αναπαραγωγή όλων αυτών που λέγονται τις τελευταίες ημέρες. Πριν από δέκα ημέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο “All Star”, κάτι όμως που δεν είναι εφικτό, γιατί, όπως σας είπα, έχω συμφωνήσει και έχω υπογράψει κάποια πράγματα για το 2023, που δεν σχετίζεται με το Survivor. Σίγουρα έχω κάποιες υποχρεώσεις με την οικογένειά μου και πράγματα που έχουν να κάνουν με τον “Φύλακα Άγγελο”».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Κοψιδάς: «Η απόφασή μου να είμαι με γυναίκα έγκυο από άλλον μπορεί να θεωρηθεί τρελή, αλλά…»

HerNews ka

Ηρώ Μουκίου: «Με έχουν “φάει” τα πέρα δώθε – Ο σύζυγός μου, μού έκανε πρόταση γάμου μέσω μηνύματος»

Her News

Σασμός: Ο Πετρής “επιστρέφει” – Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Her News b