HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού: Επανένωση για το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood;

Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού: Είχαν γνωριστεί το 2008. Ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015. Αρχές του 2018 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τώρα, φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί!

Όπως υποστηρίζουν κάποια δημοσιεύματα, το ζευγάρι φαίνεται να είναι σε φάση επανασύνδεσης: Την περασμένη Παρασκευή η Άνιστον και ο Θερού εθεάθησαν να απολαμβάνουν με παρέα το δείπνο τους σε εστιατόριο, μάλιστα στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, μαζί τους βρισκόταν και ο Τζον Χαμ τον οποίο τα δημοσιεύματα πριν από λίγο καιρό, ήθελαν ως το νέο σύντροφο της Άνιστον…


Όλα αυτά την ίδια στιγμή που ενώ η ίδια τηρούσε σιγή ιχθύος σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση, ο Χαμ σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε πως όχι μόνο βρίσκεται σε σχέση με άλλη γυναίκα, αλλά είναι και έτοιμος να παντρευτεί.

Το ζευγάρι γευμάτισε συνοδευόμενο από τους Χάουαρντ Στερν, Τζέισον Μπέιτμαν, Τζον Χαμ και Τζίμι Κίμελ. Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε ανώνυμα σε διαδικτυακή πλατφόρμα και όπως διακρίνεται, η Άνιστον και ο Θερού δεν κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον και μια άγνωστη γυναίκα, καθόταν ανάμεσά τους. «Η Τζεν είναι απλά εκπληκτική στην πραγματική ζωή» έγραψε το πρόσωπο που μοιράστηκε τις φωτογραφίες.

Πολλοί εικάζουν, ότι αυτές οι φωτογραφίες υποδηλώνουν ότι οι δύο πρώην είναι και πάλι μαζί,άλλωστε είναι γνωστό ότι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, πάντοτε διατηρούσε φιλικές σχέσεις: αλληλεπιδρούσε μέσα από τα social media και αντάλλαζε φιλοφρονήσεις.

«Είτε μας αρέσει είτε όχι, δεν είχαμε αυτόν τον δραματικό χωρισμό και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είμαι ειλικρινής, όταν λέω ότι αγαπώ τη φιλία μας. Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί και να φέρνουμε ο ένας στον άλλον χαρά και φιλία. Θα ήταν απώλεια αν δεν ήμασταν σε επαφή, για εμένα προσωπικά» είχε τονίσει ο Θερού στο παρελθόν, σε μια συνέντευξη στο Esquire.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Το κατεστραμμένο Range Rover της βγαίνει προς πώληση για 100.000 δολάρια

HerNews ka

Με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες για την Κέιτ Μίντλετον: «Θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις»

HerNews ka

Selena Gomez: Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τις φήμες για ειδύλλιο με τον Andrew “Drew” Taggart

HerNewskl