HerNews.gr
Σχέσεις

Πώς είναι άραγε να είσαι ερωτευμένη με έναν ναρκισσιστή;

Πώς είναι άραγε να είσαι ερωτευμένη με έναν ναρκισσιστή;

Πώς είναι άραγε να είσαι ερωτευμένη με έναν ναρκισσιστή; Σε κάνει να νιώθεις πως είσαι η μοναδική γυναικά για εκείνον σε ολόκληρο τον κόσμο, και αυτός κοιμάται με κάποια άλλη;

Πώς είναι άραγε να είσαι ερωτευμένη με έναν ναρκισσιστή;

Aν έχεις βρεθεί στη θέση μου σίγουρα θα καταλαβαίνεις τι εννοώ. Όταν τον πρωτογνώρισες πίστεψες πως είχες βρει τον έρωτα της ζωής σου. Δε μπορούσες να πιστέψεις πως αυτό συνέβη σε σένα. Ναι, καλά άκουσες.

Ήταν το dream boy, αυτός ο άντρας που πίστευες πως υπάρχει μόνο στις ταινίες. Τα μάτια σου για εσένα ήταν τα πάντα. Χωρίς να το καταλάβεις, έγινε μέσα σε λίγο καιρό ο άντρας των ονείρων σου.

Θύμιζε παραμύθι έτσι δεν είναι; Και πώς έτσι είναι να είσαι ερωτευμένη με έναν ναρκισσιστή…

Κανείς όμως δε θέλησε να δείξει το μετά από το “έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα”. 

Ακόμη και οι αυστηρές φίλες σου έπεσαν έξω.. Ξαφνικά το παραμύθι μετατράπηκε σε εφιάλτη. Μέσα σε μια μέρα έγινε ένας άνθρωπος που δεν αναγνωρίζεις. Πήρε κάθε είδος επιβεβαίωσης που του έδωσες και μετά…Δε σε χρειάζεται άλλο. 

“Πρέπει να αλλάξω, δε θέλω να τον χάσω για πάντα”.

Αυτά είναι τα λόγια που έχουν γίνει εμμονή μέσα στο κεφάλι σου. Σε πρόδωσε. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Πήρε κάθε κομμάτι της καρδιάς σου, το έσπασε σε χιλιάδες μικρά κομμάτια για να επουλώσει τη δική του. 

Δεν ήταν ποτέ αυτό που σου παρουσίαζε στην αρχή. Κλαις, φωνάζεις, νιώθεις αδικημένη. Δε μπορείς να αποδεχθείς πως σε εξαπάτησαν. Ήταν γλυκός, ρομαντικός, ιδανικός…Απομακρύνεσαι από όλο τον περίγυρο σου γιατί δε μπορείς να διαχειριστείς μια τόσο δύσκολη κατάσταση.

Το χαμόγελο σβήστηκε από το πρόσωπο σου και νιώθεις πιο μόνο από ποτέ. Περνάς ατελείωτες ώρες να βλέπεις τηλεόραση, να είσαι στο κρεβάτι και να κοιτάζεις το κενό. Δε θες να σκέφτεσαι, δεν αντέχεις να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου όσα έγιναν. 

Πώς είναι άραγε να είσαι ερωτευμένη με έναν ναρκισσιστή;

Ο χρόνος, λένε, είναι ο καλύτερος γιατρός και εγώ δε θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω.

Και τώρα που πέρασαν οι μήνες παραδέχομαι στον εαυτό μου πως όντως με πλήγωσε. Δε φοβάμαι να αντιμετωπίσω τα συναισθήματα μου, ακόμη και αν είναι αρνητικά. 

Σέβομαι τα “θέλω” μου και παίρνω όσο χρόνο χρειάζομαι για να επουλώσω τις πληγές μου. Δεν χρησιμοποιώ υποκατάστατα. Ξέρω πως χρειάζεται να κλάψω, να βγάλω όσα κρύβω τόσο καιρό από μέσα μου. Μόνο έτσι θα προχωρήσω πραγματικά.

Ξαφνικά η αλήθεια ηχεί τόσο δυνατά στα αυτά σου: Αν ήθελε, θα μπορούσε. 

Αν είσαι ερωτευμένη με έναν ναρκισσιστή τα συναισθήματα σου και η διάθεση σαν τρενάκι του λούνα πάρκ.

Kαι ξαφνικά μια μέρα ξυπνάς και δεν είναι η πρώτη σου σκέψη. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώσει πόνο για να έρθει η γαλήνη…

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Το σωστό timing..

Her News b

5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να φύγετε από μια σχέση

HerNews ka

Νονά: Ο πεντάλογός της

Her News b