HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 έως 16 Οκτωβρίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 10 έως 16 Οκτωβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Κριού θα ξεκινήσει με πολλές ευθύνες απέναντι σε άτομα που έχετε συνεργασίες μαζί τους. Επίσης, θα πρέπει να δουλέψετε παραπάνω για να μπορείτε να έχετε οικονομικές απολαβές από αυτούς. Από την άλλη πλευρά, αν σας οφείλουν χρήματα, θα ήθελα να τα ζητήσετε πίσω για να μπορέσετε να  διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Τα ζώδια του Ταύρου αυτή την εβδομάδα επιβάλλεται να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να ξεκουραστείτε. Υπάρχει και μια πιθανότητα να πρέπει να δώσετε συμπαράσταση σε άτομα που είναι σε κλειστούς χώρους. Θα υπάρξει βέβαια για εσάς βοήθεια από τα αδέρφια σας, τα οποία θα σας παρέχουν με τη σειρά τους οικονομική στήριξη και θα σας προτείνουν μια πολύ ευνοϊκή συμφωνία. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση.

ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με πολλές φιλικές επαφές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάποια μεγάλα σχέδια σας. Όλο αυτό θα σας φτιάξει τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να έχετε και κάποιο έξτρα εισοδήματα από τη δουλειά σας. Θα ήθελα όμως προς το τέλος της εβδομάδας να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, γιατί έχετε κουραστεί αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς θα αρχίσουν να “τρέχουν” κάποια θέματα επαγγελματικά στις αρχές της εβδομάδας. Θα πρέπει να δουλέψετε λίγο παραπάνω για να μπορέσετε να έχετε περισσότερες οικονομικές απολαβές. Επίσης, τα ζώδια του Καρκίνου θα μπορέσετε να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα. Αν είστε σε μια ομάδα ανθρώπων, θα καταφέρετε από κοινού κάποια μεγάλα σχέδια, με αποτέλεσμα να πετάτε από τη χαρά σας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσάς αγαπημένοι μου Λέοντες να ξέρετε πως θα σας δοθούν ευκαιρίες να επεκταθείτε στο εξωτερικό και να κάνετε πραγματικότητα κάποια όνειρα σας. Όμως, δεν πρέπει να αμελήσετε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σας προτείνω να δουλέψτε λίγο παραπάνω. Προς το τέλος της εβδομάδας φίλοι σας πλησιάζουν και περνάτε όμορφες  στιγμές. Τώρα αν δουλεύετε από κοινού με μια ομάδα ανθρώπων, μπορείτε να καταφέρετε παρά πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Παρθένου θα ξεκινήσει με οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε σε τράπεζες ή δημόσια ταμεία. Θα ήθελα να μην το αμελήσετε γιατί αυτό θα το βρείτε μπροστά σας. Αργότερα επίσης θα σας δοθούν ευκαιρίες να επεκταθείτε και να φτιάξετε τις σχέσεις σας με συγγενείς. Μην παραμελήσετε όμως τη δουλειά σας, γιατί επιβάλλεται να εργαστείτε λίγο παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Ζυγού θα ξεκινήσει με το βλέμμα στραμμένο στις σχέσεις. Δεν αποκλείεται να ακούσετε κάποια παράπονα. Επίσης, θα έχετε οικονομικές απολαβές από κάποιες πολύ καλές σας συνεργασίες. Ακόμη, να ξέρετε πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκταθείτε και γιατί όχι;  Nα αποφασίσετε να κάνετε εκείνο το μεταπτυχιακό που τόσο πολύ θέλατε ως εφόδιο στη καριέρα σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με θέματα εργασίας και καθημερινότητα, όπου πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω. Δεν αποκλείεται να μπείτε και στη διαδικασία να ξεκινήσετε μια νέα διατροφή για να χάσετε κάποια κιλά. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα βρεθείτε με το ταίρι σας και θα περάσετε κάποιες στιγμές μαζί του. Μην το αμελήσετε…   

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Τα ζώδια του Τοξότη αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές και ευχάριστες επαφές με το ταίρι σας. Τώρα αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να υπάρξει άφθονο φλερτ από άτομα που σας θέλουν και θα επιδιώξουν στενότερες επαφές μαζί σας. Όμως μην αμελήσετε τη δουλειά σας και κάποια θέματα υγείας που μπορεί να σας παρουσιαστούν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα άτομα που συνεργάζεστε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια στις αρχές της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται αυτό να σας κουράσει και να θέλετε να εκτονωθείτε. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το κάνετε! Προς τα μέσα τις εβδομάδας, σας περιμένουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης με το ταίρι ή τα παιδιά σας. Μόνο μην παραμελήσετε την εργασία σας και τις υποχρεώσεις που τρέχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα πρέπει να κάνετε κάποια κοντινά ταξιδάκια. Επίσης σας περιμένουν κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με ευνοϊκές συμφωνίες. Αρκετοί καταφέρνετε να νοικιάσετε ένα ακίνητο. Θα μπορέσετε να έχετε ένα έξτρα εισόδημα! Επιτέλους, παίρνετε ανάσες και μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.        

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Τα ζώδια των Ιχθύων, αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, παίρνετε κάποια χρήματα παραπάνω και έτσι νιώθετε μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια. Θα κάνετε κάποια πολύ ευχάριστα κοντινά ταξιδάκια ,όπως και κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες. Μόνο μην παραμελήσετε την οικογένεια σας ή άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη για να μην ακούσετε τυχόν παράπονα.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα ζώδια που δεν συγχωρούν εύκολα

Her News

Sorry not sorry: 3 ζώδια που προτιμούν “να πεθάνουν” παρά να ζητήσουν συγγνώμη

HerNews ka

Ζώδια της ημέρας: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, γλυκαίνει τις σχέσεις μας

Her News