HerNews.gr
Διεθνή

Άμπερ Χερντ: Η ζωή μετά τη δίκη – Το ψευδώνυμο και η βίλα στη Μαγιόρκα

Με ψευδώνυμο και σε πολυτελή έπαυλη εκατομμυρίων στη Μαγιόρκα, ζει πλέον η Άμπερ Χερντ με την κόρη της.

Η ηθοποιός μετά την πολύκροτη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Έκτοτε, προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ.

Η 36χρονη ηθοποιός φέρεται να νοικιάζει έπαυλη πολλών εκατομμυρίων ευρώ από την οικογένεια της Maria Antonia Munar. Πρόκειται για μία πολιτικό που καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση για διαφθορά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Το ακίνητο, που χτίστηκε το 2020, βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της μικρής αγροτικής πόλης Costix, η οποία βρίσκεται στο κέντρο του ισπανικού νησιού.

Η νέα καθημερινότητα της Άμπερ Χερντ

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Άμπερ Χερντ φέρεται να μετακόμισε στη Μαγιόρκα, μαζί με την κόρη της Oonagh Paige και τη σύντροφό της, κινηματογραφίστρια Bianca Butti, πριν από λίγους μήνες. Η αλλαγή στη ζωή της ήρθε αμέσως μετά την ήττα στην υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ.

Νοίκιασε το ακίνητο με το ψευδώνυμο Martha Jane Cannary, πιο γνωστή ως Calamity Jane, Αμερικανίδα συνοριοφύλακας του 19ου αιώνα.

Μάλιστα, οι ντόπιοι λένε ότι αναγνώρισαν αμέσως το αστέρι του Aquaman. Ένας καταστηματάρχης, ο Μιγκέλ, είπε στην El Mundo ότι η γυναίκα του «την αναγνώρισε αμέσως». Δεν είπαμε τίποτα επειδή οι άνθρωποι στο Costix, μια πόλη μόλις 1.270 κατοίκων, «δεν ενοχλούν κανέναν», συμπλήρωσε.

«Είναι σαν οποιοσδήποτε άλλος, αγοράζει φρούτα και λαχανικά, Μιλάει ισπανικά με μεξικάνικη προφορά και είναι πολύ ευγενική. Πάντα μας λέει καλημέρα», πρόσθεσε ο Μιγκέλ.

Η ηθοποιός φέρεται να περνά τις μέρες της πηγαίνοντας την κόρη της στην παιδική χαρά, όπου οι ντόπιοι λένε ότι μιλάει με άλλους γονείς. Αναμφίβολα απολαμβάνει και τις πολυτέλειες της νοικιασμένης βίλας των 479 τετραγωνικών μέτρων.

Η μοντέρνα βίλα, με τα τεράστια παράθυρα, διαθέτει επίσης πισίνα με εκπληκτική θέα στην οροσειρά Tramuntana. Βγήκε προς πώληση για 2,8 εκατομμύρια ευρώ νωρίτερα φέτος. Αποσύρθηκε όμως από την αγορά από τότε που νοικιάστηκε από την Χερντ.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα πληρώνει για τη ζωή της στη Μαγιόρκα. Υπενθυμίζεται πως εκκρεμεί η αποζημίωση που οφείλει στον Τζόνι Ντεπ, την ίδια ώρα που το Χόλιγουντ συνεχίζει να της γυρίζει την πλάτη.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός κρύβεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο νησί των Βαλεαρίδων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπεν Άφλεκ: Εντοπίστηκε να κάνει βόλτα με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ

HerNews ka

Καμίλα Πάρκερ: Οι αποκαλύψεις για τα πρώτα χρόνια σχέσης της με τον Πρίγκιπα Κάρολο

Her News

Ο τέλειος εργαζόμενος: Οι CEOs αποκαλύπτουν τα βασικά χαρακτηριστικά

Her News