HerNews.gr
Μόδα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Φόρεσε το ιδανικό ’50s style φόρεμα

Η Μπάγια Αντωνοπούλου σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό tailor made φόρεμα σε ’50s style.

Το φόρεμα που θυμίζει δεκαετία 1950 είναι δημιουργία της Κατερίνας Αντωνοπούλου, σχεδιάστριας του Atelierrene και μητέρας της Μπάγιας Αντωνοπούλου.  Είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και κολακεύει κάθε τυπο σώματος.

atelierrene

Με τον διάσημο οίκο Dior να πρωτοστάτησε, το αξεπέραστο αυτό κλός φόρεμα εξυψώνει τη θηλυκότητα  και προσδίδει ένα extra στυλ και φινέτσα. Αν και το μαύρο φόρεμα θεωρείται από τα πιο iconic φορέματα, το φόρεμα του Atelierrene σε απόχρωση της σαμπάνιας, έκλεψε αυτήν την φορά την παράσταση.

Το συγκεκριμένο fashion item μπορεί να συνδυαστεί με πολλά αξεσουάρ και παπούτσια. 

Τονίζοντας το κλος με εσωτερικό φουρό, η σχεδιάστρια οραματίστηκε τη γυναικεία φιγούρα σαν ένα όμορφο λουλουδι. Είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις των ’50s που παραμένουν διαχρονικές στην παγκόσμια μόδα.

Τα φορέματα των ’50s είναι κλασσικά, αλλά διαχρονικά. 

Το Στυλάτο φόρεμα από το Αtelierrene με ελαφρώς ρετρό αέρα, είναι μια υπέροχη επλογή για κάθε εμφάνιση.

Σε απαλή και ιδιαίτερη απόχρωση της σαμπάνιας που πάει με όλα, συνδυάζεται υπέροχα με ψάθινα και λευκά αξεσουάρ, με μαύρα πέδιλα και coctail τσάντα και φοριέται πρωί και βράδυ.

Η σιλουέτα αναδεικνύεται απο το τετράγωνο ντεκολτέ που του χαρίζει έξτρα κομψότητα.

Η σχεδιάστρια Κατερίνα Αντωνοπούλου δημιουργεί ιδαίτερα βραδινά και νυφικά φορέματα και δεν είναι λίγες οι φορές που η κόρη της, Μπάγια Αντωνοπούλου, φορά δημιουργία της σε δημόσια εμφάνιση της.

 

Νεότερα Άρθρα

Barbiecore: Η Βίκυ Καγιά μας δείχνει τον τρόπο να υιοθετήσουμε την τάση!

HerNewskl

Έλενα Χριστοπούλου: 5 outfits που θα λατρέψεις

Her News b

Hailey Bieber: Βρήκε το τέλειο vintage φόρεμα για το καλοκαίρι

Her News