HerNews.gr
Social News

Ελεονώρα Μελέτη: Οργή για τη 12χρονη – “Να προστατεύσουμε τα παιδιά”

Στο φρικτό γεγονός που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με το 12χρονο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στον Κολωνό, αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα βίντεο κρατώντας την αγκαλιά της την κόρη της, Αλεξάνδρα και έγραψε, γεμάτη οργή πως πρέπει να προστατεύσουμε όλα τα παιδιά.

Ελεονώρα Μελέτη: “Αυτή τη στιγμή κάποια παιδιά βιάζονται και απειλούνται”

Πιο αναλυτικά, αναφερόμενη στο σοκαριστικό περιστατικό, η Ελεονώρα Μελέτη γράφει:

«Όταν με αγκαλιάζει και μου τραγουδάει με ηρεμεί και με γαληνεύει. Και σήμερα ήμουν άγρια μέσα μου. Και ενώ η Αλεξάνδρα με ηρεμεί, τόσο αγριεύω παραπάνω όταν σκέφτομαι όλη μέρα τρόπους για να προστατεύσω το κορίτσι μου από λαίμαργα ανθρωπάρια.

Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε τρόπους να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από λαίμαργα ανθρωπάρια. Και τα παιδιά των άλλων, και αυτά που δεν έχουμε, δικά μας παιδιά είναι. Και πρέπει να τα έχουμε ασφαλή. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος τα παιδιά να είναι παιδιά, και τα λαίμαργα ανθρωπάρια ανίκανα να τα βλάψουν.

Σκέψου λίγο, αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το ποστ, κάποια παιδιά βιάζονται, κάποια κακοποιούνται, κάποια εργάζονται, κάποια απειλούνται. Και δεν σταματάει».

Δείτε την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Ο διεστραμμένος άνδρας στον Κολωνό είχε φτιάξει ειδικό προφίλ για τη 12χρονη σε εφαρμογή γνωριμιών και έβαζε την μικρή να συνομιλεί με πελάτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα επιβεβαιωμένα ραντεβού που έκλεισε ο 53χρονος για το κοριτσάκι είναι περισσότερα από 100, τους τελευταίους 4 μήνες.

Συνολικά, τουλάχιστον 203 άτομα έδειξαν ενδιαφέρον για να βρεθούν με τη 12χρονη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χριστίδου: Οι τρυφερές ευχές στον γιο της και τα στιγμιότυπα της εγκυμοσύνης της

HerNewskl

Βαλάντης: “Τους θεωρώ ηθικούς εγκληματίες”

Her News b

Μπέττυ Μαγγίρα: Με τη μηχανή της στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

HerNews ka