HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει» στο «Happy Day»: Δεν έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ζέτας

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια που ξεχώρισε απο το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει», μιλά στο «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, για την πρεμιέρα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

«Η Ζέτα δεν ανήκει σε αυτόν τον κόσμο. Η μουσική της παιδεία είναι διαφορετική. Στα μπουζούκια ξεκίνησε να τραγουδάει μέσα από μια σχέση που είχε. Όλα αυτά δεν της είναι αυτονόητα. Η πρόταση ήρθε από την εταιρία παραγωγής και το κανάλι για τον συγκεκριμένο ρόλο. Δεν πέρασα από δοκιμαστικό.» είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

«Αρχίζει σιγά σιγά η Ζέτα και εγκλιματίζεται στο Όνειρο, έρχεται πιο κοντά με τον Στρατή, υπάρχει και μια δυσάρεστη εξέλιξη που την τρομάζει και την εκθέτει. Φοβάμαι την αστυνομία».

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη απάντησε και στο πως αντιμετωπίζει η μητέρα της Λίλα Καφαντάρη την επιτυχία της, αλλά και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάσα Μπάστα: «Πήρα 5,5 κιλά στην εγκυμοσύνη και μου έλεγαν “ντροπή σου που δεν πήρες 20″»

Her News b

Κατερίνα Στικούδη: «Ο σύζυγός μου είναι δίπλα μου σε όλα, έχω κόλλημα μαζί του»

HerNews ka

J2US: Όσα κατέγραψε η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» στα παρασκήνια του σόου

HerNews ka