HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Κατερίνα Διδασκάλου: «Ήταν απαραίτητο για έμενα να ζήσω το πρόγραμμα μίας μοναχής»

Κατερίνα Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το «Μαύρο Ρόδο», την πρώτη συνάντηση με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου & τα μυστικά της ηγουμένης Φιλαρέτης, που θα αποκαλυφθούν

Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά.

«Είναι τύχη να δουλεύεις με ανθρώπους σαν τον Χαρίτο και τον Αναγνωστόπουλο. Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να είμαι στο «Μαύρο Ρόδο είναι γιατί με ιντρίγκαρε η ηρωίδα. Μία κυρία μου έγραψε στο ίνσταγκραμ να μη λέω το Θεό «ανώτερη δύναμη» άλλα με το όνομα Του. Ο Θεός δεν έχει ανάγκη από ονόματα. Η ηγουμένη Φιλαρέτη, έτσι όπως έχει γραφτεί, είναι μία ιδανική γυναίκα της θρησκείας που έχει αποφασίσει να είναι μονάχη», είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Είπα στον Καραγιάννη να είναι καλά που έχει χτίσει ένα μοναστήρι από την αρχή. Όταν με συνάντησε για πρώτη φορά η Φωτεινή έτρεξε και μου φίλησε το χέρι. Ήταν απαραίτητο για έμενα να ζήσω το πρόγραμμα μίας μοναχής για να μπορέσω να το μεταφέρω στη μικρή οθόνη», πρόσθεσε.

«Μία από τις πρώτες προτάσεις που μου έμαθε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρή ήταν, «ο Θεός είναι αγάπη. Έχω εικόνα να χτυπούν την πόρτα μας φοιτητές από την Αφρική και να τρώνε μαζί μας. Η ηγουμένη Φιλαρέτη, κρύβει μυστικά τα οποία θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα», συμπλήρωσε αναφορικά με τον ρόλο της.

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην διεθνή καριέρα την οποία, όπως είπε, δεν κυνήγησε.

«Δεν μετανιώνω που δεν κυνήγησα μία διεθνή καριέρα. Όταν κουβαλάς το «έτοιμο υλικό» δεν πάει χαμένο ποτέ. Στην ταινία «Melina’s Dream» που θα δούμε τον επόμενο χρόνο, έπαιξα την υπέροχη Μελίνα Μερκούρη», τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Τη φετινή θεατρική σεζόν αποφάσισα το «Χελιδόνι» γιατί σκέφτηκα ότι είναι μία τραγική επικαιρότητα που πρέπει να ασχοληθούμε. Τα εγγόνια μου ζουν στο Άμστερνταμ και δεν τα βλέπω πολύ, άλλα θα έρθουν τα Χριστούγεννα», είπε κλείνοντας σχετικά με την παράσταση που συμμετέχει άλλα και για τα εγγόνια της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Αν διαφημίζεις τη χαρά σου, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι δεν θα υπάρξει ιδιωτικότητα ούτε στη θλίψη»

Her News

Κατερίνα Στικούδη: “Δεν είχα παρατηρήσει τα βλέμματα, ούτε τι εξυπηρετούσε ένα τέτοιου είδους σχόλιο”

HerNewskl

Αναστασία Παναγιωτοπούλου: Η ιδιοκτήτρια του THE PET μιλάει για την αλλαγή που θέλει να φέρει στον κόσμο των κατοικιδίων

Her News b