HerNews.gr
Διεθνή

Έλον Μάσκ: Λανσάρει άρωμα με την ονομασία «Καμμένα Μαλλιά» (Εικόνα)

Έλον Μάσκ: Νέα επιχειρηματική ευκαιρία φαίνεται ότι οσμίστηκε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο οποίος λάνσαρε άρωμα με την ονομασία «Καμμένα Μαλιά».

Το άρωμα «Burnt Hair», το οποίο διατίθεται μέσω της Boring Company, της εταιρείας του Έλον Μασκ που ειδικεύεται στη διάνοιξη τούνελ, πούλησε μέσα σε λίγες ώρες 10.000 μπουκάλια συνολικής αξίας ενός εκατ. δολαρίων, αναφέρει το Reuters.

Μασκ
«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η επέκταση στα αρώματα ήταν αναπόφευκτη» τιτίβισε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος στο Twitter, όπου δηλώνει πλέον ως επάγγελμα «πωλητής αρωμάτων».

Musk σημαίνει στα αγγλικά μόσχος, μια ομάδα ουσιών, συχνά ζωικής προέλευσης, που χρησιμοποιείται ως βάση σε πολλά αρώματα «Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου» είναι η περιγραφή που δίνει η Boring Company για το νέο προϊόν, το οποίο τιμάται 100 δολάρια και θα αρχίσει να παραδίδεται το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Ίλον Μασκ
Το άρωμα δεν είναι το μόνο ασυνήθιστο προϊόν στο ενεργητικό του Μασκ: H Tesla παρουσίασε το 2020 τη δική της μάρκα τεκίλας και ένα «κοντό σορτσάκι», ενώ η Boeing Company πούλησε το 2018 φλογοβόλα των 500 δολαρίων που της απέφεραν έσοδα 10 εκατομμυρίων. Έχει επίσης πουλήσει 50.000 καπέλα.

Ο Μασκ βρήκε το χρόνο να λανσάρει το νέο άρωμα λίγο αφότου επανέφερε την πρότασή του να αγοράσει την Twitter Inc. για 44 δισ. δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Drake: Δημιούργησε κολιέ με 42 διαμάντια από αρραβώνες που….δεν έκανε ποτέ

HerNews ka

Έξαλλη η Μέγκαν Μαρκλ: Έδιωξε γυναίκα που πλησίασε τον πρίγκιπα Χάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

A$AP Rocky: Ανακοινώθηκε ως ο creative director της συνεργασίας μεταξύ της PUMA και της Formula 1

HerNewskl