HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Το καινούριο της manicure θυμίζει φθινόπωρο

H Jennifer Lopez είναι από τις celebrities που όποια beauty επιλογή κι αν κάνει, συζητείται πολύ και αμέσως γίνεται τάση. Δεν είναι τυχαίο που είναι μέσα στις trendmakers celebrities, ανάμεσα στις Kardashians-Jenners, την Bieber και την Zendaya. Έτσι, και αυτή η επιλογή στο manicure της δε θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη, καθώς αποτελεί μια εξαιρετική φθινοπωρινή επιλογή.

Το manicure της Jennifer Lopez

To manicure της Jennifer Lopez είναι σε μια πολύ όμορφη απόχρωση του καφέ, που θυμίζει αρκετά το χρώμα που έχει η μόκα. Το καφέ είναι η μεγάλη τάση του φετινού φθινοπώρου και η απόχρωση που χρησιμοποίησε η JLo είναι μια εξαιρετική πρόταση, καθώς, εάν την διαλέξετε θα είστε ταυτόχρονα στις τάσεις και θα έχετε επιλέξει μια εξαιρετική απόχρωση καφέ.

Επίσης, θεωρούμε πως η Jennifer Lopez θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που το καφέ είναι μέσα στις τάσεις φέτος το φθινόπωρο, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός χρησιμοποιεί πολύ το καφέ και τις αποχρώσεις του και για τα μαλλιά της και για το μακιγιάζ της, όλα αυτά τα χρόνια.

Ενώ, και πολλές ενδυματολογικές της επιλογές περιστρέφονται γύρω από το καφέ και τις αποχρώσεις του. Επιπλέον, έχει επιλέξει και αρκετά manicures γύρω από το καφέ χρώμα και αυτό που σας παρουσιάζουμε είναι ένα από αυτά.

Jennifer Lopez-hernews

Ο nail artist της είναι ο Tom Bachik, ένας αγαπημένος της συνεργάτης, που συχνά δημιουργεί το manicure της, όπως αυτά που επέλεξε η διάσημη τραγουδίστρια για τους δύο γάμους της, μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ, είτε και πριν από αυτούς, όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Ο Tom Bachik είναι και ο nail artist πίσω από άλλα γνωστά manicures διάσημων celebrities, όπως της Kim Kardashian και της Selena Gomez.

Jennifer Lopez: Το καινούριο της manicure θυμίζει φθινόπωρο

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιοι είναι οι λόγοι που κάνουμε σολάριουμ; – Μια επίσκεψη στο Magic Sun στον Πειραιά θα σε πείσει!

HerNews ka

Daisy nails: Η πιο ανοιξιάτικη και ρομαντική εκδοχή στο μανικιούρ σου

HerNewskl

Αλογοουρά: Ο κομμωτής της Jennifer Lopez μας δείχνει την πιο εύκολη εκδοχή της

HerNews ka