HerNews.gr
Social News

Αποκλειστικό: Ο Στάθης Σχίζας αφαιρεί το τατουάζ με το πρόσωπο της πρώην γυναίκας και μητέρας της κόρης του

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε σήμερα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όπου απεικονίζεται ο σύντροφος της, Στάθης Σχίζας να κάνει αφαίρεση τατουάζ στο δεξί του χέρι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του hernews, ο Στάθης Σχίζας αφαιρεί το τατουάζ που είχε κάνει με το πρόσωπο της πρώην γυναίκας του και μητέρας της κόρης του, Άννας- Μαρίας Κατσαρού.

Όπως αποκαλύπτει το HerNews το περιβάλλον της πρώην γυναίκας του Στάθη αναγνώρισε το σημείο στο οποίο σήμερα ο νικητής του survivor προχώρησε σε αφαίρεση.

Πάνω από 10 χρόνια ο Στάθης Σχίζας είχε χαραγμένο στο σώμα του το πρόσωπο της γυναίκας που τον έκανε πατέρα ενώ, αντίστοιχο τατουάζ με το πρόσωπο του Στάθη φέρει και η πρώην σύζυγος του Άννα- Μαρία Κατσαρού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού η δημοσιοποίηση story στο προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram χαρακτηρίζεται άκομψη. 

Δείτε τα τατουάζ:

Δείτε την πρώην σύζυγο του Στάθη Σχίζα, Άννα- Μαρία Κατσαρού.

Η Άννα-Μαρία Κατσαρού πέρα από νέα μανούλα, είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και κάνει το Instagram να παραμιλάει με το υπέροχο καλλίγραμμο κορμί της! Έχει αποκτήσει μαζί με τον πολυσυζητημένο νικητή του φετινού survivor Στάθη Σχίζα ένα υπέροχο κοριτσάκι την 8χρονη Χρύσα, η οποία είναι και η μεγαλύτερη τους αγάπη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τζίτζι Χαντίντ: Είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ!

Her News

Βασίλειος Κωστέτσος για δηλώσεις Πάολας: «Ο περίγυρός της, αυτοί που τη λατρεύουν ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα»

HerNews ka

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ξανά στο στόχαστρο για τον πολυτελή τρόπο ζωής της

Her News