HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Οκτωβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 17 έως 23 Οκτωβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει σχετικά όμορφα με αρκετό φλερτ και διασκέδαση. Aν είστε μόνοι, θα μπορέσετε εύκολα να βρείτε ένα σύντροφο. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας όπως και με άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσάς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές θα σας απασχολήσουν  οικογενειακά θέματα που θα πρέπει να τα λύσετε. Να ξέρετε, πως λίγο αργότερα, θα σας δοθούν ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε και να περάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε ένα νέο σύντροφο και να φτιάξετε μια ωραία νέα σχέση ..

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με πολλές ευχάριστες επικοινωνίες όπως και κάποια κοντινά ταξιδάκια. Δεν αποκλείεται να κλείσετε και κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Μην αμελήσετε άτομα της οικογενειάς σας που θα σας χρειαστούν και δώστε την προσοχή που χρειάζεται. Προς το τέλος της εβδομάδας σας περιμένουν ευχάριστες ερωτικές επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με οικονομικά θέματα και θα θελήσετε να βγάλετε κάποια παραπάνω χρήματα. Για να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια να ξέρετε, πως κάπου παρακάτω σας περιμένουν κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Αν θέλετε να νοικιάσετε ένα ακίνητο, δεν αποκλείεται να σας δωθεί η ευκαιρία να το κάνετε και να μπορέσετε να πάρετε τα χρήματα που ζητάτε για το ακίνητο.

ζώδια

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για εσάς η εβδομάδα ξεκινάει με τον εαυτό σας σε πρώτο πλάνο. Θέλετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να αφήσετε στην άκρη τους άλλους και τα θέλω τους. Μην ξεφύγετε πολύ σε έξοδα και αγχωθείτε λίγο αργότερα. Θα έχετε πολλά και ευχάριστα μηνύματα και θα κάνετε κάποια πολύ ευχάριστα ταξιδάκια που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε για λίγο από τη καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά κουρασμένους. Θα θελήσετε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας έτσι ώστε να  μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις παραπάνω υποχρεώσεις που θα αναλάβετε. Να θυμάστε όμως, πως πρέπει να κάνετε και κάποια πράγματα για εσάς έτσι ώστε να νιώσετε καλύτερα. Μην ξοδέψετε παραπάνω χρήματα από όσα αντέχει η τσέπη σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα  θα ξεκινήσει με πολλές επαφές με φιλικά σας άτομα και αρκετό φλερτ. Δεν αποκλείεται ένα φιλικό σας άτομο να σας βλέπει ερωτικά και να σας το δείξει ξεκάθαρα. Αν είστε μόνοι, θα ήθελα να του δώσετε μια ευκαιρία να σας πλησιάσει. Προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να κάνετε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν κάνοντας στην άκρη τα θέλω των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και με παραπάνω εργασία. Θα ήθελα να δουλέψετε λίγο παραπάνω και σίγουρα θα έχετε οικονομικές απολαβές. Θα καταφέρετε να μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον και να κάνετε κάποια ονειρά σας πραγματικότητα. Φιλικά σας άτομα σας στηρίζουν σε αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τις σπουδές σας και πιθανόν να αποφασίσετε να κάνετε ένα μεταπτυχιακό που θα είναι εφόδιο για τη δουλειά σας. Δεν αποκλείετε να κλείνετε και τα εισιτήρια για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να δουλέψετε λίγο παραπάνω για να μπορέσετε να έχετε κάποιο έξτρα εισόδημα που θα σας βοηθήσει πολύ. Θα βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και να περάσετε όμορφες στιγμές.

ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς, θα ασχοληθείτε στις αρχές της εβδομάδας, με οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε σε τράπεζες και δημόσια ταμεία. Αν σας χρωστάνε χρήματα, θα ήθελα να τα ζητήσετε για να τα πάρετε πίσω. Αν έχετε κληρονομικά θέματα θα πρέπει να τα λύσετε και να δείτε πως θα το κάνετε για να νιώσετε επιτέλους καλύτερα. Τώρα, αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας και να δώσετε τη βαρύτητα που πρέπει. Αρκετοί από εσάς, θα έχετε οικονομική βοήθεια από το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες σίγουρα θα έχετε παραπάνω πελατεία και κατά συνέπεια περισσότερες οικονομικές απολαβές με αποτέλεσμα να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς, ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας και θέματα της καθημερινότητας. Αν σας προκύψουν κάποια θέματα υγείας θα ήθελα να μην το παραμελήσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας θέλω να ασχοληθείτε με τη σχέση ή το γάμο σας για να μην έχετε παράπονα γιατί πιθανόν τους έχετε παραμελήσει.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Τι φέρνει η νέα Πανσέληνος

Her News

Ποια είναι τελικά τα ζώδια που όλοι συμπαθούν;

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως 19 Ιουνίου

HerNewskl