HerNews.gr
Beauty

Apricot blonde, spiced bronde, chilli copper: Ήρθαν να αντικαταστήσουν το strawberry blonde

To strawberry blonde ήταν τάση την άνοιξη του 2022. Τώρα το φθινόπωρο, ωστόσο, τρία άλλα παρεμφερή χρώματα ήρθαν να κλέψουν τις εντυπώσεις και τις καρδιές όλων όσων ψάχνουν την αλλαγή στα μαλλιά τους. Το apricot blonde, το spiced bronde και το chilli copper ήρθαν για εσάς που αγαπάτε τις έντονες αλλαγές και θέλετε να λάμψετε φέτος το φθινόπωρο.

Apricot blonde, spiced bronde, chilli copper: Οι απαντήσεις στο strawberry-blonde

Εάν το καστανό ή το ξανθό δε σας πείθουν πια, αλλά αγαπάτε το κόκκινο και ταυτόχρονα θέλετε έναν συνδυασμό με τα προαναφερθέντα χρώματα, τότε αυτές οι τρεις τάσεις στα μαλλιά ήρθαν για εσάς. Και οι τρεις αυτές αποχρώσεις είναι πιο κοντά στο ξανθό, όπως και το strawberry blonde, αλλά μπορούν να υιοθετηθούν και από εσάς με καστανό μαλλί με κάποιες τροποποιήσεις.

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι η απόλυτη τάση φέτος το φθινόπωρο και για αυτό βλέπουμε πληθώρα αποχρώσεων γύρω από αυτό. Από έντονες αποχρώσεις, όπως το extreme copper, μέχρι και πιο ήπιες, όπως οι προαναφερθείσες, όλες έρχονται να σας κλέψουν την καρδιά. Αυτό το φθινόπωρο, τα φλογερά χάλκινα και τα έντονα κόκκινα μαλλιά αρχίζουν να υποχωρούν και πιο απαλές αποχρώσεις χαμηλής συντήρησης κυριαρχούν.

Apricot blonde, spiced bronde, chilli copper: Οι απαντήσεις στο strawberry-blonde

Πώς γίνεται αυτό; Διατηρώντας την πιο ανοιχτή βάση των ξανθών μαλλιών σας ή την σκούρα βάση των καστανών μαλλιών (με τις κατάλληλες τροποποιήσεις, όπως αναφέρθηκε) αλλάζουμε τον «τόνο» αντί να αλλάξουμε το σύνολο της απόχρωσής σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε τις αποχρώσεις της φράουλας, του βερίκοκου ή του τσίλι στο μαλλί σας, προσθέτοντας μια παραπάνω θερμότητα. Με τις αποχρώσεις αυτές, τα μαλλιά σας είναι πιο πλούσια, ζεστά και λαμπερά, ιδανικά για το φθινόπωρο.

Apricot blonde, spiced bronde, chilli copper: Οι απαντήσεις στο strawberry-blonde

Με αυτόν τον τρόπο, αποκτάτε το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά σας, έχοντας μια άκρως γλυκιά και ζεστή απόχρωση. Τώρα, είτε είστε ξανθιά, είτε καστανομάλλα, το κόκκινο δεν αποτελεί μια ριζική αλλαγή για εσάς. Αφού, το εκάστοτε χρώμα αναπροσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανδρικό δέρμα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ένα… βελούδινο αποτέλεσμα!

Her News

Κρέμα σώματος ή body butter: Μια συγκριτική ματιά στα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης

HerNews ka

5 τρόποι για να φορέσετε το βουργουνδί κραγιόν που είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ

HerNews ka