HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: Η εκπομπή τους κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Δεκέμβρη

Παρά τις αναφορές η εκπομπή-ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα προβληθεί κανονικά.

Η πολυαναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix πρόκειται να κάνει πρεμιέρα φέτος  και προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με πηγές του PageSix.

Κάποιες αναφορές έλεγαν πως ότι η εκπομπή αναβλήθηκε μέχρι το 2023 λόγω των αντιδράσεων για την επερχόμενη σεζόν της επιτυχίας του Netflix “The Crown”.

Όμως, παρ’ όλα αυτά, η εκπομπή θα συνεχιστεί  και όποια ζητήματα υπήρχαν γύρω από το ντοκιμαντέρ δεν είχαν καμία σχέση με την πέμπτη σεζόν του “The Crown”.

Το ζευγάρι ήταν πράγματι εκείνο που ήθελε να καθυστερήσει την σειρά για την επόμενη χρονιά καθώς ήθελαν να διαγράψουν στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον Βασιλιά Κάρολο και την σύζυγό του Καμίλα στην σειρά του Netflix «The Crown».

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και οι ειδικοί είπαν ότι εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα με την σειρά καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν σχόλια σε αυτό που έρχονται σε αντίθεση με όσα έγραψε στα επερχόμενα απομνημονεύματά του ο Πρίγκιπας Χάρι.

Η σειρά ντοκιμαντέρ  πρόκειται να κυκλοφορήσει εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της 5ης σεζόν του “The Crown”. Ενώ και το βιβλίο του Πρίγκιπα Χάρι δεν έχουν ορίσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Η σπάνια φωτογραφία από την προετοιμασία του γάμου της

HerNewskl

Πάμελα Άντερσον: Πήρε 25 κιλά γράφοντας τα απομνημονεύματα της «My puffy suit of armor»

HerNews ka

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονίζει ο πατέρας που σκάβει με τα χέρια στα ερείπια για να βρει τις κόρες του

Her News