HerNews.gr
Ελλάδα

Τατιάνα Στεφανίδου για την προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης: «Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση των δικαστών»

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε σήμερα στη «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Τα νεότερα στοιχεία είναι ότι η Αστυνομία έχει στα χέρια και άλλα εντάλματα. Δεν γνωρίζουμε αν θα εκτελεστούν σήμερα ή τα επόμενα 24ωρα, πάντως και αναμένονται κι άλλες συλλήψεις.

Αυτό είναι δεδομένο. Αναφορικά με τους 3 συλληφθέντες, ο ένας, ο διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος φαινόταν να έχει μία προτίμηση σε ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με όσα ανέδειξε το δικό μας ρεπορτάζ.

Είναι ένας άνθρωπος που ψάχνοντας και τη δραστηριότητά του σε άλλα social, εντοπίσαμε ένα μήνυμα που είχε στείλει σε ένα κοριτσάκι του δημοτικού, σύμφωνα με τα στοιχεία του προφίλ του παιδιού, αν αυτά είναι αληθινά» είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Υπάρχει ακόμα ένας, ο λεγόμενος επαγγελματίας, τον οποίο συνέλαβαν στο αεροδρόμιο. Αυτόν τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και αυτό είναι ένα νέο στοιχείο που δεν έχει ειπωθεί μέχρι τώρα και σας το δίνω κατά αποκλειστικότητα. Αυτός έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο θα εκτιμηθεί και κατά πόσο επηρέαζε την κρίση του. Δε μπορώ να πω περισσότερα στοιχεία, αλλά είναι επιβεβαιωμένο από συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Μιλάμε για εκείνον που φέρεται ότι είναι επιχειρηματίας. Αυτός, που είναι 34 ετών, έχει από ένα πολύ συγκεκριμένο νοσοκομείο που ειδικεύεται στις παθήσεις πολύ συγκεκριμένη διάγνωση και έχει αγωγή.
Η αγωγή αυτή του επιτρέπει να έχει σεξουαλική δραστηριότητα. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο ένα τέτοιο άτομο με τέτοια διάγνωση έχει ορθή κρίση. Αυτό θα το κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη. Επειδή μίλησα με γιατρούς που έχουν αυτή την ειδικότητα, με τα στοιχεία που τους είπα, με διαβεβαίωσαν ότι μπορεί να έχει σεξουαλική δραστηριότητα».

Όσον αφορά στο στοιχείο που «βάρυνε» τη 37χρονη μητέρα και οδήγησε στην προφυλάκισή της, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε: 

«Για μένα αυτός ήταν ο γρίφος τόσες ημέρες. Αν υπάρχουν δηλαδή επαρκή στοιχεία ώστε να προφυλακιστεί. Η μητέρα είναι πρόσωπο ιερό για τα παιδιά. Ένα παιδί που έχει βιαστεί, το να στερείται τη μάνα του και την οικογένειά του, είναι μία απόφαση πολύ σοβαρή. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση των Δικαστών. Είναι πολύ δύσκολη απόφαση.

Υπήρξαν αρκετές ενδείξεις κι αρκετά στοιχεία: ένα sms που είχε στείλει το παιδί στη μητέρα του, υπάρχουν διαδικτυακές συνομιλίες με πρόσωπα που σε κάποια από αυτές αναφέρεται «θα δώσω τα λεφτά στη μαμά μου», υπάρχουν δύο εμβάσματα από το καλοκαίρι και υπάρχει και η συμπεριφορά της μητέρας που ζητάει χρήματα από τον 53χρονο και τη σύζυγό του».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κακοκαιρία «Ιλίνα» έφτασε στην Αττική: Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες

HerNews ka

Έφυγε από τη ζωή ο Δάκης σε ηλικία 78 ετών

Her News

Επιστροφή σε προ Covid εποχές μετά το Πάσχα – Ποια μέτρα χαλαρώνουν και πότε

Her News