HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Γιώργος Αρσενάκος: “Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση”

Το βιβλίο του, με τίτλο «Ένα θέλω μπορεί» παρουσίασε ο Γιώργος Αρσενάκος και κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί.

Ο CEO της Panik Records σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Happy Day» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια, αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και τα επαγγελματικά της βήματα. Παράλληλα, μίλησε για τη χειρονομία που έκανε στα MAD VMA 2022, όταν έσπρωξε κάποιον που περνούσε από μπροστά του.

«Η Ελένη Φουρέιρα είχε ένα θέμα υγείας»

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση, έχω να πω. Κυκλοφορεί τη μια επιτυχία μετά την άλλη και σε αυτή τη φάση, ετοιμάζει την περιοδεία της που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Η καλοκαιρινή της περιοδεία ακυρώθηκε, γιατί είχε ένα θέμα με την υγεία της», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αρσενάκος.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο ίδιος μπορεί να απαντήσει για τα επαγγελματικά της θέματα, αλλά όχι για τα προσωπικά. «Εγώ είμαι εδώ για να απαντήσω για τα επαγγελματικά της θέματα. Ό,τι θέλετε για τα επαγγελματικά της θέματα μπορώ να σας τα απαντήσω. Για τα προσωπικά απαντάει η ίδια για τον εαυτό της», τόνισε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Arsenakos (@g_arsenakos)

Γιώργος Αρσενάκος: «Ο κόσμος είχε δίκιο για το περιστατικό στα βραβεία MAD»

Αναφορικά με τη χειρονομία του στα MAD VMA, δήλωσε: «Σε σχέση με το περιστατικό στα βραβεία MAD, θεωρώ πως έχει δίκιο ο κόσμος. Είναι σωστά τα σχόλια που έκαναν ότι ήταν μια λάθος χειρονομία, μια λάθος κίνηση. Βεβαίως και δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι να το παραδεχτώ, όταν κάπου κάνω λάθος».

«Είχαμε ένταση και δυσκολίες – Η χειρονομία ήταν λάθος»

«Εκείνη τη βραδιά κανείς δεν ξέρει και δεν είναι δουλειά του κόσμου να ξέρει, τι ένταση είχαμε και τι δυσκολία τραβήξαμε και τι έπρεπε να κάνουμε. Οπότε όλος αυτός ο εκνευρισμός να βγαίνει σε μια χειρονομία, ναι ήταν λάθος», εξήγησε ο Γιώργος Αρσενάκος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μιλά στο HerNews για τους διάσημους γονείς της, την ψυχοθεραπεία και τον Βασίλη Μπισμπίκη

HerNews ka

Ελένη Μπούκη: Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης Λυκόβρυση-Πεύκη ΜΑΖΊ μιλά στο HerNews

HerNews ka

Ντέμης Νικολαΐδης: Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Δέσποινα Βανδή – «Πάντα την έχω έννοια»

HerNews ka