HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Βάζει “μπρος” για να οριστικοποιήσει το διαζύγιο με την Kim Kardashian

kardashian

Ο Kanye West φαίνεται να είναι έτοιμος να διευθετήσει νομικά το διαζύγιό του με την εν διαστάσει σύζυγό του Kim Kardashian.

 Μάλιστα προσέλαβε έναν από τους πιο ισχυρούς δικηγόρους στο Χόλιγουντ και  υπέβαλε μια «δήλωση αποκάλυψης». H οποία συνήθως υποβάλλεται όταν μια υπόθεση διαζυγίου βρίσκεται στα πρόθυρα της διευθέτησης.

Αυτά τα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι ο Kanye West έχει στείλει όλα τα οικονομικά του στοιχεία στην Kim Kardashian.

Ενώ το πρώην ζευγάρι έχει συμφωνήσει για το πώς να χωρίσει την αυτοκρατορία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους  North, 9, Saint, 6, Chicago, 4 και Psalm, 3 που μπορεί να είναι μια δύσκολη μάχη για την Kardashian.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε καταλήξει σε έναν συμβιβασμό αλλά δεν έχω τελειώσει γιατί δεν συμβιβάζομαι. Όμως καταλήξαμε σε έναν συμβιβασμό ότι τα παιδιά μου έρχονται στο “σχολείο μου” μετά το σχολείο και μαθαίνουν χορωδία», είπε ο Kanye.

Ο ράπερ  και η σταρ του ριάλιτι τσακώνονται εδώ και μήνες για το πού θα στείλουν τα παιδιά τους σχολείο, με τον ράπερ να προτείνει μια «ιδέα» να μοιράσουν το χρόνο μεταξύ του ιδιωτικού τους σχολείου και της Donda Academy του.

Ωστόσο, η Kardashian ήταν απρόθυμη να στείλει τα παιδιά της στο μυστηριώδες σχολείο του West, το οποίο δεν έχει ακόμη διαπιστευθεί από την Western Association of Schools and Colleges.

Η Kim έχει το 80% του χρόνου των παιδιών και φαίνεται ότι έχει διακόψει κάθε επαφή των παιδιών με τον πατέρα τους μετά από τα τελευταία διαδικτυακά πυρά που εξαπολύει ο ράπερ για εκείνη και την οικογένειά της.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Romeo Beckham: Χώρισε με την κοπέλα του λίγο αφότου έφυγε από το πατρικό του για να μείνει μαζί της

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έλαβαν πρόσκληση για τη στέψη του Καρόλου

HerNews ka

Μπραντ Πιτ: Νικητής στη δικαστική μάχη με την Αντζελίνα Τζολί

HerNews ka