HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Όλα για τη Ζωή μας»: Η Μαντώ Γαστεράτου & η Βίκυ Χατζηβασιλείου καλεσμένες του Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, ηεκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει το δρόμο για να κατακτήσουμε την ισορροπία που αναζητά ο σύγχρονος άνθρωπος.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» εστιάζει στις τρεις κομβικές περιόδους στη ζωή της γυναίκας όπου διαταράσσονται οι ορμόνες, την εφηβεία, την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και την εμμηνόπαυση.

Καλεσμένη της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» και του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ραδιοφωνική παραγωγός παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αναφέρεται στην ανισορροπία των ορμονών μετά τις γέννες της και μιλάει για τα παρόμοια φαινόμενα που είχε στην εφηβεία και στη νεανική ηλικία.

Επίσης στην εκπομπή μαθαίνουμε για τα challenges – προκλήσεις των παιδιών στο διαδίκτυο και όσα πρέπει να προσέχουν οι γονείς και ακούμε χρήσιμες συμβουλές για το μακιγιάζ που «καμουφλάρει» τους μαύρους κύκλους, την ακμή και τις ρυτίδες.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η εκπομπή ασχολείται με τον χειρισμό, μια από τις πιο περίπλοκες αλλά και καταστροφικές συμπεριφορές για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία θυμάται τις τρεις φορές στη ζωή της που έπεσε θύμα χειρισμού και την στιγμάτισαν.

Ακόμα, στην εκπομπή καταρρίπτουμε μύθους και μαθαίνουμε αλήθειες για την βιταμίνη της εποχής,την βιταμίνη C, και βλέπουμε πώς θα προσαρμόσουμε τον ύπνο και τη διατροφή των παιδιών στην επερχόμενη αλλαγή της ώρας.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Είμαι διατεθημένος να παραμείνω στην εκπομπή, αλλά αν μας πάρουν 10 Ιουλίου εγώ θα κολυμπάω κάπου»

HerNews ka

«Αυτή η νύχτα μένει» – Ο Στρατής θα κάνει τα πάντα για το Όνειρο

Her News

Ηλίας Μαμαλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νοσηλεία του – «Σε 10 μέρες θα είμαι μάχιμος 100%»

Her News b