HerNews.gr
Ελλάδα

Αγρίνιο: Τι ήταν αυτό που ζωγράφισε το αγοράκι και οδήγησε στην αποκάλυψη;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά το 4χρονο αγοράκι έκανε δυο ζωγραφιές που προβλημάτισε τους γονείς του.

Τις συγκεκριμένες ζωγραφιές, τις είδε πρώτα ο πατέρας του και σε συνδυασμό με την συμπεριφορά του παιδιού απευθύνθηκε σε παιδοψυχολόγο.

Το αγοράκι φαίνεται να είχε  ζωγραφίσει στην πρώτη ζωγραφιά κάτι που έμοιαζε με μαύρο σύννεφο που υποδήλωνε την ψυχική του κατάσταση και στην δεύτερη και πιο σοκαριστική είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο. Όταν τον ρώτησε η παιδοψυχολόγος τι είναι αυτό το παιδάκι απάντησε ότι ανήκει στον 28χρονο παιδεραστή.

Έπειτα το αγοράκι περιέγραψε στον πατέρα του και στην παιδοψυχολόγο τα όσα φρικιαστικά βίωνε στα χέρια του 28χρονου Δημήτρη Κραβαρίτη.

Άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του 4χρονου, καταγγέλλουν πως η 52χρονη μητέρα του Δημήτρη Κραβαρίτη που δούλευε ως babysiter στο σπίτι του παιδιού, όχι μόνο γνώριζε τι συμβαίνει με το γιο της και το ανήλικο παιδί αλλά τον κάλυπτε κιόλας.

Ο 28χρονος δεν έχει συλληφθεί ακόμη καθώς οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν την αποπλάνηση τον Ιούλιο του 2021 και η ποινική δίωξη σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Σε όλο αυτό το διάστημα ουδέποτε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Κραβαρίτη ενώ η Αστυνομία πήρε τα δακτυλικά του αποτυπώματα πριν από μερικές ημέρες.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Ξεκινά η κακοκαιρία με βροχές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

HerNews ka

Σπύρος Φωκάς: Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η σύζυγός του μπροστά από το φέρετρό του στο τελευταίο «αντίο» – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Κακοκαιρία Daniel: Βρήκε τους ληστές να κάνουν πλιάτσικο στο σπίτι του μία ημέρα μετά την πλημμύρα

HerNews ka