HerNews.gr
Διεθνή

Lana Del Rey: Έπεσε θύμα κλοπής – Της έκλεψαν τον υπολογιστή με τα τραγούδια της

Με μια σειρά από story στο instagram η Lana Del Rey γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα κλοπής.

Στα story της αναφέρει ότι από το αυτοκίνητό της έκλεψαν ένα φορητό υπολογιστή, τρεις βιντεοκάμερες και πολλούς σκληρούς δίσκους. Εξαιτίας αυτού, διέρρευσαν διάφορα ημιτελή τραγούδια της Lana και χάθηκε ένα χειρόγραφο 200 σελίδων για το επερχόμενο βιβλίο της, το οποίο είπε ότι δεν είχε αντίγραφο ασφαλείας.

«Έπρεπε να σκουπίσω από απόσταση τον υπολογιστή που είχε το βιβλίο μου 200 σελίδων για τους Simon & Schuster, από το οποίο δεν είχα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας», είπε. «Και παρόλα αυτά, οι άνθρωποι εξακολουθούν να μπορούν αυτή την εβδομάδα να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στο τηλέφωνό μου και να διαρρέουν τα τραγούδια και τις προσωπικές μου φωτογραφίες» λέει χαρακτηριστικά η Lana Del Rey.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους θαυμαστές να μην ψάχνουν για τις διαρροές: «Παρακαλώ μην ακούτε τη μουσική αν την ακούτε γιατί δεν έχει βγει ακόμα», είπε η Ντελ Ρει.

«Και  όσον αφορά το βιβλίο που έχασα, το αγάπησα με όλη μου την καρδιά και έβαλα πολύ πάθος σε αυτό. Και όσον αφορά τις βιντεοκάμερες, θα δούμε τι θα γίνει με αυτό». 

Μετά η τραγουδίστρια διέγραψε τα instagram stories.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εκθετειμένος ο Δαλάι Λάμα μετά τον σάλο – Η διαδρομή και οι δηλώσεις που προκάλεσαν

Her News

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε δημοπρασία το προσωμοίωμα από το καλούπι του αριστερού της χεριού- Υπολογίζεται να φτάσει τις 40.000 λίρες

HerNews ka

Πεκίνο: Θα υποβάλλει σε τεστ εκατομμύρια ανθρώπους

Her News