HerNews.gr
Μόδα

Colorblocking: Πώς θα πετύχετε τους απόλυτους συνδυασμούς;

Colorblocking

To Colorblocking ειναι μια διαχρονική τάση στον μοναδικό κόσμο της μόδας, αλλά υπάρχουν ορισμένοι κανόνες για να καταφέρετε να το πετύχετε.

Το Colorblocking εκπέμπει έναν δυναμισμό λόγω του όμορφου συνδυασμού των χρωμάτων.

Αρχικά, είναι σημαντικό να προσέξετε τις υφές. Ειναι απαγορευτικό να συνδυάσετε καλοκαιρινά υφάσματα με χοντρά χειμωνιάτικα. Για τον χειμώνα μπορείτε να κάνετε το τέλειο match με πλεκτά, δερμάτινα, κοτλέ ακόμα και σατέν. 

Επίσης, προσπαθήστε να περιοριστείτε σε μία και μόνο χρωματική παλέτα.

Παραδείγματος χάρη, επιλέξτε κόκκινη ή μπλε χρωματική παλέτα. Παραδείγματος χάρη το κόκκινο ταιριάζει υπέροχα με το φούξια και είναι μια άκρως τολμηρή κίνηση, ανεξαρτήτως εποχής. 

Για παράδειγμα, είτε στην κόκκινη φορώντας ρούχα με αποχρώσεις από τα παράγωγά της, είτε στην μπλε. Έτσι, δεν θα υπάρχει το αν τα χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους. Hot τάση γι’ αυτήν την εποχή να αναφέρουμε πως είναι το έντονο κόκκινο σε συνδυασμό με το φούξια και τα πιο τολμηρά χρώματα που κάνουν εντύπωση από μακριά. Τα παστέλ θα τα δούμε την άνοιξη ξανά!

Colorblocking

Γνωρίζατε πως το neon δίνει άλλη διάθεση στην εμφάνιση σας και το στυλ σας; Μια τσάντα neon ή ένα παπούτσι αντίστοιχο αναβαθμίζει χωρίς αμφισβήτηση την εμφάνιση σας. 

Στο colorblocking ειναι απαγορευτικά τα λευκά, τα μαύρα και τα nude.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού

Her News

Μαρινιέρα: Η τάση που μας θυμίζει σίγουρα τα παιδικά μας χρόνια

HerNewskl

Η Kim Kardashian λανσάρει την καμπάνια «Skims for men» με πρωταγωνιστές τον Nick Bosa και τον Neymar

HerNews ka