HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαντώ Γαστεράτου: “Στην πρώτη εγκυμοσύνη έπεσα στην παγίδα της τέλειας εικόνας”

Στον καναπέ της εκπομπής, «Όλα για την υγεία» βρέθηκε η Μαντώ Γαστεράτου και μίλησε για τις ορμονικές διαταραχές που αντιμετωπίζει μια γυναίκα σε όλη τη διάρκεια της ζωής της.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πως οι ορμόνες της, στην εφηβεία και τις εγκυμοσύνες, της επηρέασαν την ψυχολογία της.

Μαντώ Γαστεράτου: “Δεν πέρασα εύκολη εφηβεία”

«Πέρασα μια όχι εύκολη εφηβεία, είχα πολλές εντάσεις μέσα μου και βαθύτατους προβληματισμούς. Το συναίσθημά μου ήταν σε μεγεθυντικό φακό. Έτσι το βίωσα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Στην εφηβεία είχα θέματα και με την ακμή και τις ορμόνες που επηρεάζουν και την ψυχολογία. Όπως και στην περίοδο της λοχείας. Αν πάρεις πολλά κιλά όπως εγώ και στις δυο εγκυμοσύνες…» δήλωσε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Στη συνέχεια είπε, «Μόνο και μόνο η ακμή στην εφηβεία, σε διαλύει. Ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι. Υπήρχαν μέρες που έβγαινα μόνο βράδυ. Βαφόμουν πάρα πολύ με αποτέλεσμα να φράζω τους πόρους και να δημιουργήσω πιο έντονο πρόβλημα. Το αντιμετώπισα με φαρμακευτική αγωγή».

Ακόμα, η Μαντώ Γαστεράτου που είναι και μητέρα δυο παιδιών ανέφερε: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πιο ευάλωτη απ’ ότι στη δεύτερη. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι σε μένα επηρεάζεται πιο πολύ το ψυχολογικό κομμάτι…

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έπεσα στην παγίδα της τέλειας εικόνας. Βγαίνοντας από το μαιευτήριο την πρώτη φορά έβλεπα εικόνες στο instagram με μαμάδες που ήταν σαν να μη γέννησαν ποτέ. Όλο αυτό επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Eurovision 2022: Ενδεχόμενο ντουέτο στα Mad Awards Ελένη Φουρέιρα- Chanel

HerNewskl

Σασμός: Στα χέρια πιάνονται Μαθιός και Παύλος – Δείτε το απόσπασμα

Her News b

Γιάννης Σπαλιάρας: «Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor»

Her News