HerNews.gr
Social News

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου με τάιζε για να μην τραγουδάω»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου και μίλησε για την επιλογή της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Διηγήθηκε, εκτός των άλλων, μια χαριτωμένη ιστορία για τη μητέρα της. Μίλησε και για την ωριμότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που ασχολούνται με επαγγέλματα που έχουν πολλή δημοσιότητα…

«Εγώ είμαι τραγουδίστρια γιατί δεν θα μπορούσε να είμαι τίποτα άλλο. Γεννήθηκα μάλλον τραγουδώντας. Η μαμά μου μου είχε πει ότι πάντα είχα μια μελωδία μέσα μου. Όταν με τάιζε και μου έλεγε ‘ρε παιδί μου σταμάτα πια να μουρμουράς’ και όταν έτρωγα συνέχιζα να μουρμουράω και μου έλεγε ‘και με γεμάτο στόμα πάλι τραγουδάει αυτό το παιδί. Τι θα κάνω;’» είπε.

«Όταν είσαι πρωταγωνιστής και είσαι κάτω από τα φώτα και όλοι σε προσέχουν και σε χειροκροτούν, δημιουργείται ένας μικρόκοσμος που μπορεί καμιά φορά να σε βγάλει από τον δρόμου σου, να σε μπερδέψει και να γίνεις λίγο εγωιστής. Όσο πιο ώριμος είσαι στην κάθε στιγμή, τότε χειρίζεσαι πιο καλά τις καταστάσεις» τόνισε καταλήγοντας.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Αλατζά: Η τρυφερή ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της – «Μαζί σου ξανά γεννήθηκα»

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτός θα είναι ο νονός του γιου τους

Her News

Χριστίνα Βραχάλη: Έγινε για πρώτη φορά μανούλα

HerNews ka