HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor All Star: Οι υποψήφιοι, οι αμοιβές και οι αντιδράσεις

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Survivor All Star το οποίο έρχεται στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για μία διαφορετική version του αγαπημένου reality επιβίωσης με τους πιο δημοφιλείς παίκτες που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο.

Τίποτα δεν είναι επίσημο έως τώρα, καθώς η παραγωγή βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις και συμφωνίες. Ωστόσο, αρκετοί από τους πρώην παίκτες έχουν απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για το ενδεχόμενο της επιστροφής τους στο παιχνίδι.

Χωρίς Γιώργο Αγγελόπουλο το Survivor All Star

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά από έντονη φημολογία γύρω από την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor All Star διέψευσε τις φήμες.

«Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor», είχε απαντήσει σε δημοσιογράφους ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Survivor All Star: Οι πρώτοι υποψήφιοι

Όπως μετέδωσε «Το Πρωινό» του ANT1 και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας 8 πρόσωπα βρίσκονται πολύ κοντά στο να «κλειδώσουν» τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Αυτοί είναι:

  • Αλέξης Παππάς
  • Τζέιμς Καφετζής
  • Σάκης Κατσούλης
  • Νίκος Μπάρτζης
  • Κατερίνα Δαλάκα
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη
  • Εύη Σαλταφερίδου
  • Ελευθερία Ελευθερίου

Όσα ξέρουμε για τις αμοιβές των παικτών

Όσο τα ραντεβού με τους υποψήφιους παίκτες συνεχίζονται, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η παραγωγή βάζει πλαφόν στα 5000 ευρώ την εβδομάδα για κάθε παίκτη, ένα ποσό – κίνητρο, όπως επισήμανε ο Μάριος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στο «Πρωινό Μας».

Και μπορεί κάποιοι να μην θεωρούν τίμια την απόφαση της παραγωγής, αφού ο καθένας από τους συμμετέχοντες έχει τη δική του πορεία στα media, ωστόσο και οι πρώην «μαχητές» μετά την δημοσιότητα που κέρδισαν από το Survivor καταφέρνουν σήμερα να κλείνουν δουλειές με αμοιβές αντίστοιχες των celebrities.

«Δεν μπορεί να είναι όλοι πρωταγωνιστές και να παίρνουμε τα ίδια λεφτά. Υπάρχει διαβάθμιση σε ανθρώπους στο Survivor όχι σε χρηματικά ποσά (…) Αν κάποια ψώνια θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές να το κοιτάξουν. Υπάρχουν άτομα τα οποία πραγματικά προσφέρουν ριάλιτι», δήλωσε πρόσφατα ο Πάνος Καλλίδης.

«Το Survivor είναι το παιχνίδι που ανέδειξε όλους εμάς που συμμετείχαμε. Ο καθένας κάνει τη δική του πορεία και έχει τις δικές του ανάγκες. Σίγουρα αν τα 5000 ευρώ ισχύουν για την εβδομάδα θα ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν έχω υπογράψει κάτι, αν προκύψει θα το μάθετε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα οικονομικά γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σίγουρα ο Ντάνος είναι από τα πρόσωπα που όλοι θα θέλαμε να δούμε στο Survivor All Star», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Survivor All Star: Οι πρώτες αντιδράσεις στην ενδεχόμενη επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο

Η λίστα με τους υποψήφιους φαίνεται μακραίνει, όπως αποκάλυψε το «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά το οποίο συνάντησε τη Σόφη Πασχάλη, τη Σάρα Εσκενάζυ, την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Και ενώ τα περισσότερα ονόματα – ρεπορτάζ διέρρευσαν από τον ΣΚΑΙ, η παραγωγή δεν έχει κάνει καμία επιβεβαίωση, ούτε και διάψευση για τα πρόσωπα που θα δούμε τον Δεκέμβρη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς τότε προγραμματίζεται η πρεμιέρα του φετινού All Star Survivor.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καίτη Γαρμπή: «Γίνονται απίστευτα πράγματα εκεί έξω, γίνονται τέρατα. Δεν το αντέχω αυτό»

HerNews ka

Αυτοψία: «Αναδοχή και υιοθεσία. Παιδιά στα αζήτητα»

Her News

Λευτέρης Πανταζής: «Την Άντζελα Δημητρίου την αγάπησα πολύ και στον χωρισμό έχασα πολλά κιλά»

Her News