HerNews.gr
Ψυχαγωγία

The Crown: Το νέο trailer μας φέρνει πιο κοντά στην πρεμιέρα

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι τηλεθεατές του «The Crown» να παρακολουθήσουν τα σκάνδαλα της βασιλικής οικογένειας. Πρίγκιπας Κάρολος και πριγκίπισσα Νταϊάνα βρίσκονται πλέον σε «πόλεμο», λίγο πριν τον χωρισμό.

The Crown: Ο χρόνος γυρνά στη δεκαετία του 1990

Η νέα σεζόν του «The Crown»  στο Netflix μας γυρνά σχεδόν 30 χρόνια πίσω, στη δεκαετία του 1990.

Το Παλάτι βρίσκεται εν μέσω χάους και το διαζύγιο πλησιάζει. Στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων φιγουράρουν οι γαλαζοαίματοι. όλοι ασχολούνται με τις πολυτάραχες ζωές τους. Το κάστρο του Ουίνσδορ παίρνει φωτιά, πυροδοτώντας μια εθνική κρίση για το ποιος θα έπρεπε να πληρώσει τον λογαριασμό για την αποκατάστασή του.

Σκηνές από το trailer δείχνουν την πριγκίπισσα Νταϊάνα με το revenge dress που άφησε εποχή.

Παράλληλα, μας δείχνει και τη συνέντευξη στο Panorama από τον Νοέμβριο του 1995. Σε εκείνη τη συνέντευξη, η πριγκίπισσα μίλησε στον δημοσιογράφο του BBC, Μάρτιν Μπασίρ, για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Εκεί, σε μία συνέντευξη που έγραψε ιστορία αποκάλυψε και την πεποίθησή της ότι «ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο».

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια σκηνή που να προδίδει ότι θα αποτυπωθεί το τραγικό δυστύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

The Crown: Οι αντιδράσεις του παλατιού

Το παλάτι δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τον νέο κύκλο της πολυαναμενόμενης σειράς του Netflix. H Βασιλική Οικογένεια έχει τονίσει πως όσα παρουσιάζονται στην σειρά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μάλιστα, όταν οι γαλαζοαίματοι της Μεγάλης Βρετανίας καταδίκασαν τη νέα σεζόν που αναμένεται να αποτυπώσει τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η εφημερίδα The Sun ανακοίνωσε ότι μέχρι και τα μέλη της παραγωγής του «The Crown» φοβούνται ότι «έχει ξεπεραστεί μια γραμμή» με κάποιες από τις σκηνές.

Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε στις 9 Νοεμβρίου, οπότε και αναμένεται η πρεμιέρα του νέου κύκλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η “Κλεοπάτρα” του Netflix εξόργισε το Twitter!

HerNews ka

Η «κατάρα» των ηθοποιών που υποδύονται τον Ιησού

HerNews ka

«Ουρανία» με τη Δανάη Μπάρκα – Έρχεται στις 4 Απριλίου στο Μικρό Παλλάς

Her News