HerNews.gr
Ελλάδα

Φρίκη: Η μητέρα είχε κλείσει 9 ραντεβού στην 12χρονη – «Μη δει η θεία τα μηνύματα» της έγραφε

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της υπόθεσης στον Κολωνό. Η ίδια της η μητέρα εξέδιδε την 12χρονη και σύμφωνα με τη δικογραφία της είχε κλείσει 9 ραντεβού.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που «καίει» την 37χρονη, χειριζόταν και η ίδια τα ηλεκτρονικά προφίλ του παιδιού και έκλειναν από κοινού τα ραντεβού με τον Ηλία Μίχο.

Η κατηγορουμένη σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε κλείσει τουλάχιστον 9 ραντεβού στη 12χρονη κόρη της, ώστε αυτή να συνευρεθεί ερωτικά με άγνωστους άνδρες. Η 37χρονη, που είναι μητέρα ακόμη επτά παιδιών, αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση, όμως τα στοιχεία της δικογραφίας την «καίνε»…

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και συνομιλίες της 37χρονης με την 12χρονη, από τις οποίες φαίνεται ότι έβαζε μπροστά την 12χρονη για να βρει χρήματα από τρίτα πρόσωπα.

Όπως προκύπτει από τη δική της απολογία στην ανακρίτρια, η 37χρονη πρόσταζε την ανήλικη κόρη της να σβήσει από το κινητό της τηλέφωνο τις εφαρμογές αλλά τα μηνύματα που έστελνε το παιδί κατ’ εντολήν της, ζητώντας χρήματα από διάφορα πρόσωπα.

Η 12χρονη που βρίσκονταν στο νησί της θείας της, εκλιπαρούσε τη μητέρα της να την αφήσει να ηρεμήσει, όμως εκείνη επέμενε γράφοντάς της: «Ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα, πιπάκια και δεν βρίσκω. Μη δει τα μηνύματα η θεία…»

Η 12χρονη έχει καταθέσει ότι εκτός από τα ραντεβού στον οίκο ανοχής, βιάστηκε μέσα σε αυτοκίνητο από συνολικά 11 άτομα. Τα τέσσερα έχουν ήδη εντοπιστεί και αναζητούνται άλλοι επτά βιαστές του παιδιού.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στις συνομιλίες και στα προφίλ των 212 χρηστών που μιλούσαν με τον Ηλία Μίχο ο οποίος προσποιούνταν ότι είναι η 12χρονη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Real News» οι άνθρωποι που έστειλαν τουλάχιστον ένα μήνυμα στο προφίλ της 12χρονης είναι στην πλειοψηφία τους άνδρες κάτω των 45 ετών.

Ωστόσο ανάμεσα στους 212 που βρίσκονται στο επίκεντρο υπάρχουν άτομα 20 αλλά και 60 ετών.

Οι υποψήφιοι βιαστές δήλωναν επιχειρηματίες, μηχανικοί, σεφ, εργαζόμενοι σε ΜΜΕ και δικηγόροι. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι περισσότεροι σταμάτησαν τις συνομιλίες όταν διαπίστωσαν ότι μιλούσαν με ένα προφίλ 12χρονου κοριτσιού.

Ανάμεσα στους 212 υπάρχουν και αρκετοί που όχι μόνο δεν διέκοψαν κάθε επαφή με το παιδί, αλλά αντάλλαξαν αριθμό τηλεφώνου, επικοινώνησαν μέσω Viber ή WhatsApp και τελικά πήγαν σε ραντεβού με την 12χρονη…

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χανιά: Μάχη ζωής για κοριτσάκι 2,5 ετών – Το χτύπησε ο πατέρας του με το αυτοκίνητο

Her News b

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Το ποσό της επιδότησης

Her News

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Με ποια κατηγορούμενη για φόνο ήταν μαζί της στο κελί; – “Εγώ για αυτή τη γυναίκα διατηρώ πολύ σοβαρές αμφιβολίες…”

Her News b