HerNews.gr
Social News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανέβασε φωτογραφία με τον σύντροφό της Γιάννη Καραβασάνη για πρώτη φορά

Την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια εδώ και λίγους μήνες είναι και πάλι σε σχέση με τον Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο είχε παντρευτεί στο παρελθόν και απ’ ότι φαίνεται ο έρωτάς τους είναι πιο δυνατός από ποτέ. Σε ένα Q&A που έκανε χθες, θέλοντας να απαντήσει σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου για το πως είναι η επανασύνδεση με έναν πρώην η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία. Φρόντισε, ωστόσο, να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του αγαπημένου της αφήνοντας όμως να φαίνεται το πόσο “λιώνουν” ο ένας για τον άλλο.

«Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φωτό μας. Θα είναι το μυστικό μας. Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει» σημείωσε στη φωτογραφία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα»

Τον περασμένο μήνα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τον πρώην σύζυγό και νυν σύντροφό της.

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους», ανέφερε το μοντέλο και παρουσιάστρια και συνέχισε:

« Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-hernews

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Pamela Anderson: Φωτογραφίζεται αμακιγιάριστη και αποθεώνεται στα social media

HerNews ka

Γ. Μπαμπινιώτης: Τα γλωσσικά λάθη που τον κάνουν έξαλλο

Her News

Μπαράκ & Μισέλ Ομπάμα: Γιορτάζουν την 31η επέτειο γάμου με σπάνιες προσωπικές τους φωτογραφίες

HerNews ka