HerNews.gr
Μόδα

Καλσόν με σχέδια: Πως να τα φορέσεις για να απογειώσεις το στυλ σου

Τα καλσόν με σχέδια έχουν κάνει θραύση στον κόσμο της μόδας και έχουν αποσπάσει δικαίως την προσοχή από τα σοβαρά, μονότονα μπεζ και γκρι χρώματα. 

Μπορούν πολύ εύκολα να μετατρέψουν ένα απλό και καθημερινό look πολλά επίπεδα παραπάνω. Α και σίγουρα αρέσουν πολύ στους άντρες.

Μερικά καλσόν με σχέδια έχουν αρκετή “πληροφορία” πάνω τους οπότε σας έχουμε μερικούς τρόπους για να φαίνονται υπέροχα όπως επίσης και μερικούς τρόπους που πρέπει να αποφύγετε.

1. Βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας φαίνονται καλά στο μοτίβο. Eίτε είναι μακριά και καλλίγραμμα, κοντά και καλλίγραμμα, είτε οποιοδήποτε σχήμα έχουν τα πόδια σας  φροντίστε να τα αναδείξετε. Το κυριότερο είναι να πάρετε το σωστό νούμερο ώστε το καλσόν να “αγκαλιάζει” σωστά το πόδι.

2.Περπατήστε  σαν να σας ανήκει ο κόσμος. Η αυτοπεποίθηση είναι αυτό που βοηθά τους ανθρώπους να αποκτήσουν «την εμφάνιση» που θέλουν.

3. Μην υπερφορτώνετε το look. Όλοι έχουμε δει μερικά καλσόν με μοτίβα που απλά είναι…καλά… κυρίως αφόρετα. Αν έχετε ένα “υπερφορτωμένο” καλσόν, τονίστε με μονόχρωμα χρώματα.

Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να φορέσετε έναν εξίσου έντονο παλτό, ή έντονα κοσμήματα ή τρελά παπούτσια. Το καλσόν είναι αρκετό, δεν χρειάζεται να το ανακατέψεις ακόμα περισσότερο.

4. Μην συνδυάζετε το καλσόν με τα σχέδια με ένα επίσημο φόρεμα. Τα καλσόν με σχέδια δεν είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για να το ταιριάξεις με ένα κοκτέιλ φόρεμα!

5.Επειδή από μόνο του είναι ένα αρκετά sexy αξεσουάρ πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες και για όλες τις περιστάσεις. Αποφύγετε να το φορέσετε το πρωί στο γραφείο ή όταν έχετε κάποιο σοβαρό ραντεβού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ράνια: Η πιο καλοντυμένη γυναίκα στον κόσμο

Her News

Total denim look: Η νέα τάση της μόδας

Her News

Οίκος Chanel: Συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Annette”

Her News b