HerNews.gr
Social News

Madonna: “Με έλεγαν πόρνη, αλλά τώρα η Καρντάσιαν ποζάρει με γυμνά οπίσθια”

Η Madonna δεν απολαμβάνει πια την ίδια αποδοχή από τον κόσμο. Οι προκλητικές, πολλές φορές, αναρτήσεις της στα social media διχάζουν αρκετά το διαδικτυακό κοινό της.

Madonna: Η «Βασίλισσα της ποπ» επικρίνεται για τις αναρτήσεις και την εμφάνισή της

Η «βασίλισσα της ποπ» είναι από τις πιο σέξι καλλιτέχνιδες της γενιάς της, με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της σε εξώφυλλα και φωτογραφίσεις να έχουν αφήσει το στίγμα τους στις περασμένες δεκαετίες. Πλέον αυτό άλλαξε. Η Madonna αντί να λαμβάνει σχόλια θαυμασμού, επικρίνεται για «περίεργες» και «άβολες» αναρτήσεις, όπως της χρεώνουν καθημερινά θαυμαστές της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Οι επεμβάσεις στο πρόσωπό της, οι προκλητικές στάσεις του σώματός της και τα παθιασμένα φιλιά με άνδρες και γυναίκες δίνουν και παίρνουν στο προφίλ της στο Instagram. Αυτά φαίνεται πως της παίρνουν πολλή από τη δόξα που απολάμβανε στο παρελθόν.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, όπου υπαινίσσεται ότι είναι γκέι, η Μαντόνα δέχθηκε κριτική. Συνδυαστικά μάλιστα, με τις προκλητικές φωτογραφίες της, τα επικριτικά σχόλια έπεσαν «βροχή», προκαλώντας την αντίδρασή της.

Madonna: «You’re welcome b…es»

Τώρα, η διάσημη τραγουδίστρια ξεσπά. Σε Instagram story που ανέβασε πριν μερικές ώρες, η 64χρονη κάνει μνεία στον εαυτό της ως πρωτοπόρος για τις γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος, τονίζοντας ότι εκείνη ότι «άνοιξε το δρόμο» για άτομα όπως η Miley Cyrus, η Cardi B και η Kim Kardashian να αναδείξουν τη σεξουαλικότητά τους. Μάλιστα θυμήθηκε το βιβλίο της με τίτλο «S.E.X» και το περιεχόμενό του, ενώ αναφέρθηκε στις παραπάνω celebrities και τα σέξι projects τους που έγιναν viral χάρη σε εκείνη, όπως άφησε να εννοηθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

«Πριν από 30 χρόνια δημοσίευσα ένα βιβλίο με το όνομα S.E.X, εκτός από φωτογραφίες με γυμνό, υπήρχαν φωτογραφίες με άντρες να φιλιούνται με άντρες, με γυναίκες να φιλούν γυναίκες και εμένα να φιλάω τους πάντες. Πέρασα χρόνια δίνοντας συνεντεύξεις σε στενόμυαλους ανθρώπους που προσπάθησαν να με ντροπιάσουν που ενδυνάμωσα τον εαυτό μου ως γυναίκα.

Με αποκαλούσαν πόρνη, μάγισσα αιρετική και διάβολο. Τώρα η Cardi B μπορεί να τραγουδήσει για το .. της. Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να κοσμεί το εξώφυλλο οποιουδήποτε περιοδικού με τον γυμνό κω.. της και η Μάιλι Σάιρους μπορεί να μπει σαν μια “καταστροφική μπάλα” (εννοεί το βίντεο του “Wrecking Ball” όπου εμφανίζεται γυμνή). Παρακαλώ σκ..ες».

Δείτε την ανάρτησή της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

GNTM: Πρώτη συνάντηση για Σοφία Χατζηπαντελή και Μαίρη Βιτινάρος

Her News

Dua Lipa: Στη Σίφνο για διακοπές με τον Ρομέν Γαβράς

HerNews ka

H Καίτη Γαρμπή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό- Η ανάρτηση της στο Instagram

HerNewskl