HerNews.gr
Διεθνή

Τζόρτζ Κλούνεϊ: Αποκαλύπτει γιατί η πρόταση γάμου στην γυναίκα του ήταν “καταστροφική”

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ εξήγησε για πρώτη φορά ποια ήταν η αντίδραση της συζύγου του όταν είδε το δαχτυλίδι.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ντρού Μπάριμορ και αποκάλυψε πολλά πράγματα για την ζωή του αλλά και για την γνωριμία του με την σύζυγό του Αμάλ.

Η Μπάριμορ έκανε πρεμιέρα στο talk show της, «The Drew Barrymore Show» πριν από δύο χρόνια στο YouTube και ο Κλούνεϊ είναι ο τελευταίος σταρ που εμφανίζεται.

Η Ντρου Μπάριμορ όχι μόνο ήθελε να ανακαλύψει την επαγγελματική πλευρά του Κλούνεϊ αλλά ρώτησε τον ηθοποιό για την προσωπική του ζωή μαζί με την Αμάλ.

«Πώς γνώρισες την Αμάλ;» ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Κάλεσα μερικούς ανθρώπους στο σπίτι μου στο Coumo και πριν φτάσει ο ατζέντης μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Έρχεται ένα κορίτσι στο σπίτι σου και θα είναι η γυναίκα που θα παντρευτείς”, τότε είπα “είσαι ηλίθιος”. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», απάντησε ο Κλούνεϊ.

«Ξενυχτήσαμε όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας και μετά από μερικές μέρες αποφάσισα να της γράψω ένα γράμμα» συνέχισε ο ηθοποιός.

«Τελικά συνεχίσαμε να μιλάμε και όταν ταξίδεψα στο Λονδίνο για να γυρίσω μια ταινία την κάλεσα σε μια συναυλία κλασικής μουσικής».

Η πρόταση γάμου

Ο ηθοποιός  περιέγραψε την πρόταση γάμου ως «καταστροφή» καθώς εξήγησε τι συνέβη, συμπεριλαμβανομένης μιας playlist με ρομαντικά τραγούδια που τραγούδησε η θεία του Ρόζμαρι Κλούνεϊ και γονάτισε όταν ο τραγουδιστής άρχισε να τραγουδά το «Why shouldn’t I».

«Είχε ετοιμάσει το δείπνο, η μουσική έπαιζε και το δαχτυλίδι ήταν κρυμμένο σε ένα μικρό ντουλάπι πίσω της», θυμάται ο Τζόρτζ Κλούνεϊ.

Ήταν στη μέση του δείπνου όταν την ξεγέλασε λέγοντάς της ότι χρειαζόταν έναν αναπτήρα και ότι πιθανότατα θα ήταν μέσα σε ένα κουτί, ώστε η Αμάλ να βρει το δαχτυλίδι.

«Όταν άνοιξε το κουτί και βρήκε το κόσμημα, νόμιζε ότι ήταν ένα δαχτυλίδι από μια  πρώην μου και μου το πέταξε στα μούτρα ενώ ήμουν στο ένα γόνατο στο πάτωμα», κατέληξε ο Τζορτζ Κλούνεϊ που είναι παντρεμένος με την Αμάλ εδώ και οκτώ  χρόνια και είναι γονείς διδύμων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Maluma: Στο νοσοκομείο ο Super Star – Τι συνέβη;

Her News b

Όσκαρ 2024: Ποιος θα παρουσιάσει την τελετή απονομής των βραβείων;

HerNews ka

Samantha Fox: Συνελήφθη η ποπ σταρ μετά από έντονο καυγά σε αεροπλάνο

HerNews ka