HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 έως 30 Οκτωβρίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 24 έως 30 Οκτωβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά σας. Αρκετοί θα θελήσετε να κάνετε κάποιες επενδύσεις. Θα ήθελα πρώτα να διευθετήσετε εκκρεμότητες που έχετε σε τράπεζες από δάνεια ή σε δημόσια ταμεία. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε στις αρχές της εβδομάδας περισσότερη πελατεία και δεν αποκλείεται να σας γίνει και μια πρόταση για συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα πρέπει να εστιάσετε σε σχέσεις ή συνεργασίες. Αν είστε αδέσμευτοι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψει μια σχέση που θα σας ενεργοποιήσει συναισθήματα που είχατε ξεχάσει. Μόνο μην παραμελήσετε τη δουλειά σας και κάποιες υποχρεώσεις που έχετε στη καθημερινότητά σας, τα οποία σας έχουν κουράσει αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Εσείς, αυτήν την εβδομάδα θα περάσετε πολύ καλά, ιδιαίτερα στις αρχές της. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αρκετό φλερτ από άτομα που σας θέλουν στη ζωή τους. Μόνο που θα ήθελα να εστιάσετε λίγο παραπάνω και στην εργασία σας. Αν σας προκύψουν κάποιες μικρό ενοχλήσεις στην υγεία σας, μην το αμελήσετε. Να φροντίσετε να βρείτε λύσεις .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ όμορφα. Θα μπείτε στη διαδικασία να φλερτάρετε με αρκετό κόσμο που θα δείξει έντονα το ενδιαφέρον τους για εσάς. Δεν θα λείψουν οι προσκλήσεις για διασκέδαση. Δεν θα ήθελα να αρνηθείτε, γιατί κάπου εκεί έξω σας περιμένει ένας έρωτας που θα σας κινητοποιήσει αισθήματα που τα είχατε ξεχασμένα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για εσάς η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με το βλέμμα στραμμένο στην οικογένεια και στα αδέλφια σας.Αρκετοί θα προσκαλέσετε στο σπίτι σας δικά σας άτομα για να περάσετε κάποιες στιγμές μαζί Τούσ Θα ήθελα όμως να βρεθείτε και με το ταίρι σας και να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές μαζί τους. Αν έχετε παιδιά, σίγουρα θα σας πουν κάτι που θα σας φτιάξει τη διάθεση .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα εσάς θα ξεκινήσει με πολλές μετακινήσεις όπως και πολλά και ευχάριστα μηνύματα. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν να σας προτείνουν κάποιες πολύ συμφέρουσες προτάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας ασχοληθείτε λίγο με την οικογένεια ή με έναν από τους δυο γονείς σας που μπορεί να σας χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα είναι ιδιαίτερα πιεστική σε οικονομικά θέματα. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για οικονομική ασφάλεια και θα ψάξετε να την αντλήσετε μέσα από πολύ δικά σας άτομα. Θέλω να ξέρετε όμως πως δεν σας φταίνε αυτοί, αν εσείς κάνατε παραπάνω έξοδα απ´ όσο αντέχει το πορτοφόλι σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες πολύ ευχάριστες μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε παραπάνω με τις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται για αρκετούς από εσάς να προκύψουν και κάποιες πολύ ευνοϊκές συνεργασίες. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά! Προς το τέλος της εβδομάδας, θα θελήσετε να κάνετε κάποια οικονομικά ανοίγματα. Μόνο να το κάνετε με προσοχή και να  μην κάνετε παραπάνω οικονομικά ανοίγματα από ότι αντέχει η τσέπη σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Τοξότη θα είναι λίγο περίεργη ,καθώς σας βλέπω να κινείστε παρασκηνιακά και να κάνετε κάποια σχέδια χωρίς να τα λέτε πουθενά. Υπάρχει και κάποια πιθανότητα κάποιοι φίλοι να μιλάνε πίσω από τη πλάτη σας για κάποιες κινήσεις που κάνετε. Θα ήθελα όμως να ξέρετε πως σίγουρα λίγο αργότερα θα μάθετε ακριβώς τι έλεγαν για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς θα ασχοληθείτε με τους φίλους σας και δεν αποκλείεται να βάλετε κοινούς στόχους για ένα επαγγελματικό άνοιγμα. Πρέπει να τους εμπιστευτείτε γιατί σίγουρα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σας από κοινού. Θα πρέπει όμως προς το τέλος της εβδομάδας να πάρετε το χρόνο σας και να ξεκουραστείτε και λίγο, γιατί έχετε πραγματικά κουραστεί αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τα ζώδια του Υδροχόου, αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Αρκετοί πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με την οικογενειακή επιχείρηση με τη βοήθεια των γονιών σας. Μην αρνηθείτε λοιπόν να πάρετε περισσότερες ευθύνες, γιατί σίγουρα μόνο για το καλό σας θα είναι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα.          

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας ή ένα  μεταπτυχιακό. Με πολλή μεγάλη ευκολία θα καταφέρετε το ακατόρθωτο. Μην κάνετε πίσω. Τώρα αν σας κάνουν μια πρόταση εργασιακή που θα βρίσκεται αρκετά μακρυά από την οικία σας, θα ήθελα να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν αρνηθείτε.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 23/5 έως 29/5

Her News b

Ποια ζώδια μισούν το κουτσομπολιό;

Her News

Πανσέληνος & Έκλειψη Σελήνης: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Her News