HerNews.gr
Beauty

Ariana Grande: Υιοθέτησε την πιο girly εκδοχή του glazed donut!

Αν το donut με επικάλυψη φράουλας σας φαίνεται μια δελεαστική και νόστιμη ιδέα, που να δείτε και τα Glazed Donut strawberry νύχια της Ariana Grande. Μια επιλογή, που είναι τόσο νόστιμη, όσο ακούγεται. Σίγουρα, είναι μια εντυπωσιακή επιλογή για όσες λατρεύετε το ροζ και ταυτόχρονα θέλετε ένα πιο ουδέτερο αποτέλεσμα, ενώ σας αρέσει και η τάση που επανέφερε στη μόδα η Hailey Bieber το καλοκαίρι και σαρώνει και το φθινόπωρο.

Τα Glazed Donut nails της Ariana Grande

Ariana Grande: Δοκίμασε την πιο girly και λαμπερή εκδοχή του Glazed-Donut nails

H Ariana Grande επέλεξε τα περιβόητα Glazed Donut nails της Hailey Bieber δίνοντας ένα τέλειο ροζ twist που μας εξέπληξε ευχάριστα. Το ροζ χρώμα έκανε τα νύχια πιο σκούρα από την πρωτότυπη εκδοχή και έδωσε ένα πιο girly-φραουλένιο στυλ, πολύ ιδιαίτερο και ιδανικό τώρα που τα nude nails και τα nude ombre nails είναι στη μόδα. Συγκεκριμένα, η Ariana Grande επέλεξε ένα πολύ όμορφο και γλυκό baby pink ως βάση, επιλέγοντας από πάνω τη γνωστή σκόνη, που χρησιμοποιείται για τα Glazed Donut nails. Το σχήμα που επέλεξε ήταν το αμύγδαλο, ενώ το μήκος των νυχιών της ήταν κοντό, χωρίς κάποια υπερβολή.

Ariana Grande: Δοκίμασε την πιο girly και λαμπερή εκδοχή του Glazed-Donut nails

Η αγάπη όλων των γυναικών για τα συγκεκριμένα νύχια δε φαίνεται ότι θα σταματήσει ποτέ. Ξεκινώντας από τη Bieber, πλήθος διασήμων και απλών γυναικών υιοθέτησαν την τάση και έδωσαν τη δική τους πνοή στο στυλ.

Ariana Grande: Δοκίμασε την πιο girly και λαμπερή εκδοχή του Glazed-Donut nails

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: To φυσικό hair look που έφερε ξανά στο προσκήνιο!

HerNewskl

Ραγάδες: Φεύγουν…και με φυσικό τρόπο!

Her News b

Πασχαλινό Manicure: Ποια είναι τα must σχέδια

Her News b