HerNews.gr
DECORNEWS

Decor: Ανακάλυψε τα ωραιότερα διακοσμητικά χώρου στο κατάστημα της Vipart

H Vipart σε καλωσορίζει στον μαγικό της κόσμο, στο κατάστημα του Πειραιά. Εκεί θα ανακαλύψεις τα ωραιότερα διακοσμητικά χώρου, σε ξεχωριστό design και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες όπως η Inart, αλλά και δημιουργούς handmade αντικειμένων, στη Vipart θα βρεις τα πιο must αξεσουάρ διακόσμησης σε μεγάλη γκάμα.

Επέλεξε τα πιο must προϊόντα για το γραφείο και την βιβλιοθήκη σου σε μεγάλη ποικιλία, γούρια,  βάζα σε ιδιαίτερο design, κεριά και πολλά ακόμα μικροαντικείμενα που δίνουν έναν άλλον αέρα στη διακόσμηση του χώρου σου. 

Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του Decor, στο κατάστημα της Vipart δεσπόζουν τα πιο must φωτιστικά της σεζόν, οι Πήθικοι σε χρυσό και μαύρο χρώμα.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες μας κολοκύθες σε υφασμάτινη έκδοση, κεραμικές και βέβαια σε μπιζουτιέρες! Ο Βούδας, η «κοιμώμενη» φιγούρα είναι το ιδανικό διακοσμητικό που θα φέρει το ζεν στον χώρο σου. Μοντέρνα και Boho διακοσμητικά μπορούν να κοσμήσουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου.

Η VipArt διαθέτει και μεγάλη γκάμα απο εποχιακά είδη, που θα τα βρείς τόσο στο φυσικό κατάστημα του Πειραία, όσο και στο Vipart.gr.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι καμβάδες σε σχέδια που εντυπωσιάζουν ακόμα και τους πιο επιλεκτικούς πελάτες.

Στη Vipart μπορείς να δημιουργήσεις στο τύπωμα που σου αρέσει μπλουζάκια αλλά και κούπες που μπορούν να γίνουν προσωπικό δώρο, με τη δική σου αφιέρωση. Τι καλύτερο για να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Η Vipart είναι μέλος του ομίλου VipGroup, της καλύτερης εταιρείας στα είδη εκτύπωσης, σε ταπετσαρίες, παραβάν, επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια κ.α.

Το Vipart στον Πειραιά δίνει τη δυνατότητα απευθείας αγοράς προϊόντων που υπάρχουν ήδη εντός του καταστήματος.

Αν παρόλα αυτά στη σκέψη σου έχεις κάτι άλλο, η πολύτιμη ομάδα είναι εκεί, έτοιμη να σε εξυπηρετήσει.

Το ήξερες ότι σε ένα κατάστημα μπορείς να βρεις όλες τις υπηρεσίες που επιθυμούσες για τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σου ανάγκες;

Κάνε προσωπικά δώρα στους αγαπημένους σου ή επίλεξε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες εκτύπωσης και παραγωγής.

Στο κατάστημα της VIP Group, Vipart στον Πειραιά θα βρείς ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

ΦΙΛΩΝΟΣ 65 , ΠΕΙΡΑΙΑΣ
2104223312

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη vipart.gr (@vipart_gr)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτό είναι το δωμάτιο που πρέπει να οργανώνεις πρώτο βάσει ειδικών

Her News

Το φιλί του Ηλία Παπαηλιάκη και η όψη της Αθήνας

Her News b

Φθινόπωρο: Η φύση δεν σε αφήνει να μελαγχολήσεις

Her News