HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Οριστικό τέλος στην συνεργασία του με την Adidas- Τι συνέβη

Η Adidas τερμάτισε επίσημα τη συνεργασία της με τον Kanye West αφού έκανε πολλά αντισημιτικά σχόλια.

«Η Adidas δεν ανέχεται τον αντισημιτισμό και οποιοδήποτε άλλο είδος ρητορικής μίσους», ανέφερε η αθλητική εταιρεία σε δήλωση την Τρίτη. 

«Τα πρόσφατα σχόλια και ενέργειες του Ye ήταν απαράδεκτα, μισητά και επικίνδυνα και παραβιάζουν τις αξίες της εταιρείας για διαφορετικότητα και συμπερίληψη, αμοιβαίο σεβασμό και δικαιοσύνη».

Η Adidas ανακοίνωσε ότι η συνεργασία της με τον σχεδιαστή μόδας Yeezy ήταν «υπό εξέταση» στις αρχές Οκτωβρίου, αφού ο West,  φόρεσε ένα μπλουζάκι «White Lives Matter» σε μια επίδειξη μόδας και στη συνέχεια εξακολουθούσε να το φοράει.

«Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες για ιδιωτική επίλυση της κατάστασης, λάβαμε την απόφαση να θέσουμε τη συνεργασία υπό εξέταση», μοιράστηκε η Adidas σε δήλωση εκείνες τις ημέρες. 

«Θα συνεχίσουμε να συνδιαχειριζόμαστε το τρέχον προϊόν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Η απόφαση της εταιρείας έρχεται αφού διασημότητες , συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Kanye West, Kim Kardashian, καταδίκασαν τον ράπερ για τα σχόλιά του.

Ο West δεν έλαβε ευγενικά την απόφαση της εταιρείας, απαντώντας στο Instagram, «F—K ADIDAS I AM ADIDAS ADIDAS ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ».

Παρά το γεγονός ότι η Adidas, η Balenciaga και η Vogue διέκοψαν τις σχέσεις τους με τον West , ο ράπερ υποστηρίζει ότι δεν θα ακυρωθεί ποτέ .

«Δεν χάνω χρήματα»,  είπε στα ξένα μέσα σηκώνοντας τους ώμους. «Την ημέρα που με απομάκρυναν από τον ιστότοπο Balenciaga, αυτή ήταν μια από τις πιο απελευθερωτικές μέρες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jenna Ortega: «Δεν είμαι σκοτεινή και στριμμένη στην πραγματική ζωή»

HerNews ka

Σπουδαία ανακάλυψη στην Ανταρκτική: Εντοπίστηκε νέα αποικία αυτοκρατορικών πιγκουίνων

HerNews ka

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ερώτηση του δημοσιογράφου που τον εκνεύρισε και η… «πληρωμένη» απάντηση

Her News